Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Krásná Veronika Rajek: Přírodní céčka dobývají svět!

/
  • Modelka Veronika Rajek
    24. srpna 2021 ● 05:00

    Veronika Rajek (25) se dostala do povědomí lidí zprvu jako modelka a finalistka soutěže Miss Slovensko. Postupem času však prorazila i na sociálních sítích, kde ji sleduje téměř 750 tisíc lidí! 

  • 1.

    Ňadra v oleji

    „Pocházím z malého města na východě Slovenska, které se jmenuje Vranov nad Topľou. A není to na Ukrajině, jak si mnoho lidí myslí, když slyší můj přízvuk,“ představuje se Veronika.

           

  • 2.

    Rudá Sonja

    Veronika cestuje po celém světě, kde se živí jako content creator (tvůrce obsahu pro sociální sítě a digitálni marketing) pro zahraniční firmy a externě pracuje i v administrativě.

  • 3.

    Zadeček k nakousnutí

    Postavu má vydřenou sportem a zdravou stravou. 

  • 4.

    Reklama na dokonalost

    Veronika poprvé zkusila modeling jako čtrnáctiletá. „Tehdy jsem vyjela do Itálie a hned o rok později jsem cestovala do Turecka. Do osmnáctky jsem pracovala hlavně v Miláně pro značky jako Vera Wang, Dolce Gabbana, Blumarine nebo Philipp Plein,“ chlubí se modelka.

      

  • 5.

    Štěstí v Miss Slovensko

    Právě na základě modelingových zkušeností se rozhodla přihlásit i do Miss Slovensko v roce 2016. „Vzniklo to na podnět bývalé vítězky z roku 2015 Lujzy Strakové, kterou jsem potkala na soutěži Miss Léta 2015, na níž jsem skončila třetí,“ vysvětluje Veronika.      

     

     

  • 6.

    Citronky

    Modeling se od té doby změnil a to, co všichni kdysi vnímali jako zažitá pravidla, dnes již neplatí. „Dnes je modelkou už každá dívka s více než deset tisíc sledujících na Instagramu a s jakýmkoliv vzhledem, protože dnes už se nosí všechno,“ směje se.    

         

  • 7.

    Příroda nešetřila

    „Většina klientů byla nejdřív v šoku z toho, že jsem vysoká, protože měřím 180 cm a ano, na modeling je to příliš. Divíte se? I já jsem se divila, ale údajně je optimální výška 176 až 178 cm, takže šanci mají i o něco nižší dívky,“ řekla pro hashtag.zoznam.sk Veronika.  

           

  • 8.

    Oranžáda na pláži

    „Já osobně se necítím jako influencerka a spíše beru Instagram jako hobby. Nikdy nebylo mým cílem ovlivňovat publikum například v tom, jakou aviváž si mají koupit,“ směje se Veronika.    

         

  • 9.

    Přírodní Céčka

    Sama si spíš myslí, že ji lidé sledují pro životní styl, humor, sarkasmus a ironii. „A samozřejmě pro má přírodní céčka, která nejednomu chlapovi nedají spát a ženy to musí rozdýchavat,“ vtipkuje.    

         

  • 10.

    Zdravý styl

    Na profilu úspěšné modelky a instagramerky Veroniky Rajek se často setkáváme také s pojmy z oblasti ženské krásy. Poprosit o radu neváhá mnoho dívek a Veronika jim je často dává. Když jsme se však při rozhovoru pokusili generalizovat ženy, doporučila nám: „Neporovnávají se!“    

         

  • 11.

    Bohyně

    Veronika je vdaná, s manželem se seznámila na sociální síti. „Napsal mi v době, kdy jsem si je chtěla úplně zrušit a měla jsem tam asi tři fotky. Bylo to přesně 13. září 2016, když jsme si poprvé napsali,“ svěřila se pro mojasvadba.zoznam.sk kráska.

            

  • 12.

    Zásnuby v New Yorku

    „Zásnuby jsme měli v New Yorku. Nic jsem netušila, protože už od seznámení jsem mu říkala, na jaký styl bych to chtěla. Samozřejmě moje nejoblíbenější město na světě je New York a tak řekl, že to už naschvál neudělá, protože by to nebylo překvapení,“ směje se vnadná modelka.

           

  • 13.

    Vysněné šaty

    Veronika měla na svatbě vysněné šaty. „Řekla jsem jim, že chci šaty co největší a nejtřpytivější (jelikož se mi brutálně líbí olašské cikánky a jejich honosné šaty). Samozřejmě takový extrém bych si asi nemohla dovolit, ale našli jsme velké 13kilové načechrané a třpytivé šaty, na které jsem hned řekla ANO.“         

  • 14.

    Prsa ve šněrovačce

    Modelka je na své přírodní vnady pyšná a nemá problém je ukázat. 

  • 15.

    Andílek od Victorky

    Z fleku by mohla být jedním z andílků proslavené značky Victoria's Secret. Prádlo od nich si velmi oblíbila. 

  • 16.

    Sebeláska

    „Během posledního půlroku jsem začala být maximálně ztotožněna s tím, že nejkrásnější žena je šťastná žena. Můžete podstoupit jakékoliv vylepšení na těle a také tak nemusíte být se sebou spokojené. To přijde, až když se zlepšíte ve své mysli a sebelásce,“ tvrdí Veronika.          

  • 17.

    Sexy v županu

    Rajek je sexy i v obyčejném froté županu, který beztak zabavila manželovi Viktorovi. 

  • 18.

    Hejterům se směje

    Právě v souvislosti s ženskou krásou, kterou Veronika nepochybně ztělesňuje, přichází i množství vulgárních a závistivých komentářů. Nejednu hvězdu stojí mnoho psychického úsilí, aby hejty zvládla, ale Veronika i v tomto směru ukazuje, že má opravdu hroší kůži: „Je mi z toho do smíchu. Já Instagram a sociální sítě neberu vůbec vážně.“          

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 1

donypan: Co k tomu dodat,o to více nechápu jak může chlap vyměnit takovou krásu za chlupatej mužskej zadek.

(24. 08. 2021 10:45)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy