O změně pohlaví hovořila trans hvězda už před rokem, kdy se po letech zapírání konečně ztotožnila se svou genderovou identitou. „Vždy jsem se cítila jako žena,“ hlásala silikonová Alvesová. Tento týden si však splnila největší sen. Pohlavně se stala ženou.

Britskému serveru MailOnline prozradila, že se zotavuje ze šestihodinové operace zvané peritoneální protahovací vaginoplastika, při níž je k vytvoření vaginy odebrána tkáň z pobřišnice místo kůže z penisu. Prodělala ji 17. února v prestižní thajské klinice.

VIDEO: Živý Ken, současná Barbie, litoval návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

„Po operaci jsem trochu ospalá, ale šťastná, že jsem konečně žena. Cítím se, jako bych se v 37 letech znovu narodila. Miluji svou novou vaginu, je trochu nateklá, ale moc pěkná,“ uvedla zcela otevřeně. Alvesová se nebála zajít do větších detailů a popsala například, že struktura tkáně z pobřišnice je velmi podobná povrchu pochvy. „Je pružná a sama se lubrikuje,“ doplnila.

Nové vaginy se ani několik dní po operaci nemohla nabažit. „Nemůžu se na ni vynadívat! Bude fungovat stejně jako kterákoliv biologická vagina a za tři měsíce budu schopná přijít o panenství a mít pohlavní styk,“ rozplývala se v rozhovoru.

Chirurgické odstranění mužských pohlavních orgánů a vytvoření orgánů ženských přišlo Jessicu na 13 700 liber, v přepočtu téměř 410 tisíc korun. „Moje nová vagina mi zcela jistě dodá sebevědomí k tomu, abych mohla randit a prožít s někým intimní chvíle,“ netajila své nadšení z nastartování milostného života. Alvesová letos v létě uvede reality show s názvem Love Me Gender. V šesti světových metropolích bude hledat lásku na celý život a otce svých budoucích dětí.

VIDEO: Jak na tom byl umělý „Ken“ Rodrigo, současná Barbie Jessica Alvesová, s penisem po operaci v Praze?

Video
Video se připravuje ...

Jak je na tom umělý „Ken“ Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
96 fotografií