Při příležitosti prvních narozenin malého synka uveřejnila Ashley Grahamová na svém instagramu skutečně dojemné vyznání. „Změnil jsi můj život a mé srdce způsobem, jak jsem si to ani nedokázala představit,“ vzkázala Isaacovi skrze sociální síť. „Nemůžu uvěřit, že to už píšu, protože je to jako včera, co jsme se poprvé setkali... Ale zároveň si také nepamatuji, jaký byl život bez tebe. Sledovat, jak rosteš a učíš se, je pro mě tím největším darem.“

Svá jímavá slova doplnila videem, které mapovalo jejích 12 měsíců strávených s Isaacem, během roku, kdy díky pandemii zjistila, „jak silní, přizpůsobiví a urputní“ můžou lidé být. Klidně všem předvedla, jak obrovské bylo její tělo po porodu, dále všem vysvětlila, že nevědí, co je to láska, dokud sami nemají dítě.

Kráska, co téměř až do porodu aktivně pracovala coby modelka (a teprve po narození Isaaca si dala od focení pauzu, aby se mohla věnovat pouze plodu svého těla), se na dalším několikavteřinovém záznamu, co se pak objevil na jejím oficiálním profilu, ukázala úplně nahá. V ne zcela lichotivé pozici, vsedě, s překříženýma nohama. Její ňadra sice při tomto posedu vidět nebyla, ale zato vynikly nehezké ďolíčky na stehnech. „Miluji se. Možná ne každý den, ale často ano!“ prohlašovala však Ashley. Takové sebevědomí je skutečně obdivuhodné!

VIDEO: Kampaň Ashley Graham za skutečná ženská těla

Ashley ostatně vždy patřila mezi dámy, které bojují za „body positive“ vnímání ženského žena. Nestydí se za své křivky, co by ve světě „standardního modelingu“, kde ženy vypadají jako chodící ramínka na šaty, neměly sebemenší šanci uspět. Ba naopak, svými příspěvky na sociálních sítích, na kterých je zpravidla velmi spoře oděná, dokazuje, že ani s nějakými těmi faldíky na břiše není důvod chodit kanály a že je každá žena svým způsobem krásná, i když třeba nezapadá do klasických tabulek BMI.

Ostatně v roce 2017 se stala první plus size modelkou, co se kdy objevila na prestižní obálce časopisu Sports Illustrated, na jeho plavkovém vydání. Už tehdy toho na sobě měla minimum a muži slintali. Po porodu synka odhodila však Ashley zábrany docela.

VIDEO: Je vidět, že se Ashley cítí v plavkách opravdu dobře...

Video
Video se připravuje ...

Je vidět, že se Ashley cítí v plavkách opravdu dobře... Instagram.com

Fotogalerie
150 fotografií