Hotel, který modelka Adriana Sklenaříková a její manžel od základů vybudovali v poušti Marrakéše, pojmenovali podle francouzského básníka Pierra de Ronsarda. Rozlohou i zařízením může vyvolat resort u návštěvníků pocit, že se omylem či zázrakem ocitli v paláci princezny Šeherezády.

Hosté zde mají k dispozici špičkově vyškolený personál, prvotřídní kuchaře, 28 přepychově zařízených pokojů s prostornými koupelnami. Také obrovský bazén s komfortními lehátky pod palmami. K pronájmu v blízkosti hotelu je i několik bungalovů. Podle dostupných informací začíná cena od 450 eur (11 650 Kč) a šplhá se až do výše 1000 eur (25 900 Kč) za jednu noc. 

VIDEO: Krásná topmodelka Denisa Dvořáková je zase singl! S manželem to nevyšlo

Video
Video se připravuje ...

Krásná topmodelka Denisa Dvořáková je zase singl! S manželem to nevyšlo Martin Balcar, Aleš Brunclík

Prvotřídní resort se 17. prosince dočkal významného ocenění Prix Versailles OSN, UNESCO a Mezinárodního svazu architektury za nejkrásnější restauraci na světě. Ta nese název Le Jardin d'hiver.

Jde o významnou cenu v oblasti architektury a designu, něco jako Oscar ve filmovém průmyslu, a zároveň je velkou poctou jak pro majitele, tak pro známého interiérového designéra celého hotelu Gila Deza.

VIDEO: Nejdelší nohy světa jsou v Praze! Krásná Adriana promluvila o manželovi!

Video
Video se připravuje ...

Nejdelší nohy světa jsou v Praze! Krásná Adriana promluvila o manželovi! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
55 fotografií