Podle listu The Sun se zpěvák nakazil koronavirem a nyní je v izolaci na ostrově Svatý Bartoloměj. „Robbiemu je zle. Je zavřený ve vile, kde se zdržuje i jeho rodina. Není to úplně nejhorší místo na světě, kde by člověk mohl trávit karanténu, ale nemůže vycházet ven, natož jít na pláž,“ prozradil zdroj.

VIDEO: Langmajer zveřejnil video a ukázal vše! A tajemství Bohdalové: Patří do rodiny známého muzikanta.

Video
Video se připravuje ...

Langmajer zveřejnil video a ukázal vše! A tajemství Bohdalové: Patří do rodiny známého muzikanta. Bára Horáková, Lukáš Červený

Williams s manželkou Aydou Fieldovou (41) a čtyřmi dětmi přicestoval na exotický ostrov krátce po Vánocích. Kvůli povinné 14denní karanténě si rodinka pravděpodobně bude muset prodloužit ubytování v luxusní šestipokojové vile s infinity bazénem, jejíž týdenní pronájem činí obskurních 145 tisíc dolarů (3,1 miliony korun).

Zpěvák hitů Angels, Somethin' Stupid nebo Candy se loni na jaře na tři týdny izoloval od rodiny poté, co se vrátil z pracovní cesty. Nákazy se bál natolik, že s rodinou na nějakou dobu vycestoval do Švýcarska co nejdál od lidí. Přesto se ani jemu covid-19 nevyhnul.

VIDEO: Dalibor Janda ve vážném stavu v nemocnici! A Polívka v show Tvář skončil.

Video
Video se připravuje ...

Dalibor Janda ve vážném stavu v nemocnici! A Polívka v show Tvář skončil. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
77 fotografií