Prominentní čtvrť Los Feliz v Los Angeles poskytuje útočiště obrovskému množství hvězd. Představitel sériového vraha Teda Bundyho z filmu Zlo s lidskou tváří se ale mezi ně už nechce řadit. Zda za odstěhováním stojí australská přítelkyně Vanessa Valladaresová, anebo jeho nově nabytý environmentalistický pohled na naši planetu, do inzerátu nenapsal. Jedno ale zmínil - vybavení domu přenechá novému majiteli, zřejmě proto narostla cena o 2 miliony dolarů.

VIDEO: Zlo s lidskou tváří: Tenhle milý chlapec je brutální vrah třiceti žen a nekrofil! Zac Efron jako Ted Bundy.

Video
Video se připravuje ...

Zlo s lidskou tváří: Tenhle milý chlapec je brutální vrah třiceti žen a nekrofil! Od 23. 5. příběh Teda Bundyho i v českých kinech. • Trailer Bontonfilm, INT

Třípatrová luxusní vila, poklidně shlížející ze srázu, na jehož vršku dřímá slavná Griffithova observatoř, vyhoví těm nejnáročnějším zájemcům. Na obrovských 582 metrech čtverečných obytné plochy se rozprostírá pět ložnic a pět koupelen, tělocvična, herna, prostorný obývák, jídelna a moderní kuchyň. Rozlehlá terasa na každém patře nesmí chybět.

Na pozemcích je k dispozici také bazén a vířivka. Největším bonusem bydlení v Zacově vile je nádherný výhled na takřka celé Los Angeles. Herec z Pobřežní hlídky se nemovitost, v níž žil 7 let, snaží prodat už několik měsíců, je tak velmi pravděpodobné, že se po delším nezájmu konečná cena přiblíží té pořizovací.

VIDEO: Langmajer zveřejnil video a ukázal vše! A tajemství Bohdalové: Patří do rodiny známého muzikanta.

Video
Video se připravuje ...

Langmajer zveřejnil video a ukázal vše! A tajemství Bohdalové: Patří do rodiny známého muzikanta. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
65 fotografií