První zprávy o tom, že hollywoodský pár přivítal na svět druhého potomka, se objevily v červenci loňského roku. Timberlake i Bielová ovšem mlžili, jak se dalo, odvraceli od sebe pozornost a předstírali, že o ničem nevědí, přestože bylo hereččino těhotenství veřejným tajemstvím.

Teprve nyní, po sedmi měsících tajností, se bývalý člen boybandu 'N SYNC otevřel světu. V pořadu The Ellen Degeneres Show skromně informoval o narození syna. „Jmenuje se Phineas, je úžasný a strašně roztomilý a nenechá nikoho vyspat,“ přiznal Timberlake moderátorce. „Ale jsme z něho nadšení. Jsme nadšení a cítíme obrovský vděk,“ dodal pyšný tatínek.

Video: Extrémně opatrný Štaidl, kde se covidem nakazil? A Pohlreich šokuje. Tváří nové seznamky!

Video
Video se připravuje ...

Extrémně opatrný Štaidl, kde se covidem nakazil? A Pohlreich šokuje. Tváří nové seznamky! Blesk

Obrovskou radost z malého brášky a nové role staršího sourozence má jejich prvorozený syn Silas (5). „Má z něho radost, i když Phin zatím neumí chodit a nemůže ho honit. Uvidíme, co bude dál,“ řekl zpěvák hitu Cry Me a River. I příchod jejich nejstaršího byl zahalen závojem tajemství. Hvězdní rodiče o svém soukromí téměř nemluví a významné události svěřují jen nejbližším členům rodiny a přátelům.

VIDEO: Utajená smrt Evy Jurinové! A Janečková po nevěrách manžela: I ona se přiznala

Video
Video se připravuje ...

Utajená smrt Evy Jurinové! A Janečková po nevěrách manžela: I ona se přiznala Blesk

Fotogalerie
66 fotografií