Sašenka Pljuščenko, syn dvojnásobného olympijského vítěze v krasobruslení Jevgenije Pluščenka (38) a někdejší modelky a moderátorky Jany Rudkovské (46), své osmé narozeniny prožil - jak jinak - na ledě. Svůj velký den si užil společně s ostatními žáčky Angels of Plushenko, což je krasobruslařská škola jeho slavného otce. Všechny je čekal „magický zážitek“: krasobruslařská show s postavičkami z animovaného seriálu Želvy ninja, s vesmírnými roboty, takzvanými Autoboty z Transformers, známými z filmů i z hračkáren, ale také s dinosaury. „Snil jsem o tom, že uvidím své oblíbené hrdiny - a všichni za mnou přišli!“ jásal Alexander na instagramu.

„Děkuji také všem přátelům za moře dárečků. Jsem hrozně šťastný!“ psalo se na jeho oficiálním instagramovém profilu, který spravuje jeho maminka Jana. Kromě stories, na nichž byly k vidění skutečně hromady balíčků a dárkových taštiček, sdílela Rudkovská také Sašenkovy pózované snímky u vánočního stromečku. Na nich měl maličký oslavenec na sobě carskou uniformu a houpal se na dřevěném koníkovi. Přestože mu to na první pohled velice slušelo, mnohem upřímnější úsměv se ale na tvářičce tohoto úspěšného dětského modela objevil až po spatření Želv ninja a Transformerů

VIDEO: Mladý Pljuščenko podstupuje drezuru

Video
Video se připravuje ...

Mladý Pljuščenko podstupuje drezuru Instagram

Není nejspíš divu, že pro jeho často křečovitý výraz na fotkách a pro videa, na nichž je jasně vidět, jak tvrdý dril dítě ve snaze dostát úspěchů svého otce denně podstupuje (na některých záznamech jeho tréninků jsou mu málem lámány končetiny), se množí spekulace, zda malý Sašenka duševně nestrádá. Chlapec, co v září nastoupil do první třídy, je ale podle svých rodičů perfektně vyvinutý - a to nejenom tělesně, ale i psychicky. „Může z něj být nejen sportovec, ale i astronaut!“ durdila se v reakci na tyto pomluvy pohoršená Jana, která patří mezi blízké přátele ruského prezidenta Vladimira Putina (68).

Zároveň je to však ona, kdo veřejně přiznává, že Alexandera vychovává velice přísně. „Mnoho lidí mě kárá za to, že jsem k němu příliš krutá,“ přiznala během rozhovoru do ruského magazínu Spletnik a dodala, že kloučka, když zlobí, klidně seřeže páskem, případně ho zamkne do skříně. „Mě rodiče také bili řemenem a dostávala jsem domácí vězení… ale co? Nevyrostla ze mě snad slušná lidská bytost?“ divila se Jana, která se rozhodně nebojí, že by malý Sašenka v dospělosti svým rodičům něco vyčítal. I Jevgenij prý měl v dětství stejně drsnou výchovu - a dnes je z něj celosvětová hvězda!

VIDEO: Pljuščenkova manželka Jana si potrpí na luxus i u snídaně: nikdy nechybí čerstvé květiny, které ladí k porcelánovému servisu i jídlu samotnému.

Video
Video se připravuje ...

Pljuščenkova manželka Jana si potrpí na luxus i u snídaně: nikdy nechybí čerstvé květiny, které ladí k porcelánovému servisu i jídlu samotnému. Instagram: Jana Rudkovská

Fotogalerie
204 fotografií