Se slzami v očích informovala Shannen Dohertyová veřejnost o čtvrtém stádiu rakoviny na začátku loňského roku. Před několika měsíci dokonce začala sepisovat dopisy na rozloučenou. O tom, že s nemocí statečně a neúnavně bojuje, není pochyb. Podle některých fanoušků už ale vhodila ručník do ringu.

 

Za vše může jedna jediná fotografie na jejím jinak pozitivně laděném instagramu. Krátce po Vánocích zveřejnila představitelka Prue ze seriálu Čarodějky snímek odhozeného vánočního stromku, k němuž napsala prosté: „Sbohem“. Zatímco jedni se tomu smáli a druzí ji poučovali o šetrnějším způsobu, jak se zbavit symbolu Vánoc, jiné podivné gesto velmi znepokojilo a začali se obávat, zda to není metaforické rozloučení se životem.

„Stalo se něco? Na vyhazování stromečku je ještě brzy!“ zhrozil se jeden z fanoušků. „Shannen, jsi v pořádku?“ chtěl vědět další. „Snad to není něco symbolického…“ doufal třetí pisatel. Od oznámení návratu zhoubné nemoci je Dohertyová skoupá na slovo a veškeré detaily o léčbě nebo svém psychickém rozpoložení si nechává pro sebe.

Včasná diagnostika je pro léčbu rakoviny prsu zásadní. Podívejte se jak probíhá vyšetření na mamografu:

Fotogalerie
93 fotografií