Ještě před rokem se jmenovala Rodrigo Alves a toužila být co nejvěrnější podobou panenky Ken, jenže si začala říkat Roddy a posléze o sobě Jessica dokonce začala mluvit v ženském rodě. Nečekanou proměnu v ženu pak oznámila stejným způsobem, jako oslavila rok od její zahájení - sérií fotografií v pestrých šatech. Nyní se reality hvězda rozhodla na to jít trochu jinak a veřejnosti odkryla své tři tváře.

VIDEO: Jak je na tom umělý "Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět!

Video
Video se připravuje ...

Jak je na tom umělý "Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

V kostýmu sexy andílka vykreslila svou jemnou, byť rozpustilou stránku, rudou třpytivou róbou podtrhla svou ženskost a eleganci a v černých vyzývavých šněrovacích šatech dala jasně najevo, že i ona se umí pořádně odvázat. K příležitosti výročí Jessica promluvila o své proměně, kterou pokládá za nejlepší rozhodnutí v životě.

„Změna pohlaví bylo to nejlepší, co jsem pro sebe kdy udělala. Tento měsíc je to rok, co jsem začala s proměnou v ženu, cítím se úžasně,“ uvedla pro server MailOnline. Dodala, že k dosáhnutí kýženého výsledku jí zbývá už jen několik posledních krůčků, například hormonální terapie. Jessica je stále svobodná a úpěnlivě pracuje na své reality show, v níž snad konečně najde toho pravého.

VIDEO: Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken lituje návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
109 fotografií