Podobně jako například Britney Spearsová (38) či Demi Lovato (28), i herečka Ashley Tisdaleová začínala svou kariéru jako jedno z „Disney dětí“. Už jako teenagerka zazářila ve všech dílech Muzikálu ze střední po boku Zaca Efrona (32) a její hlas zazněl i v populárním animovaném seriálu Phineas a Ferb. Na rozdíl ale od výše zmiňovaných dvou slečen, co po odchodu ze „stáje Mickey Mouse“ propadly nejrůznějším závislostem, ona se dále věnuje své herecké i pěvecké kariéře – a žije v porovnání s nimi v podstatě nudný, konvenční život.

Po několika letech poklidného manželství s muzikantem Christopherem Frenchem (38), kterému řekla své „ano“ v roce 2014, se nyní chystá přivést na svět své prvorozené dítko. Krásnou novinku oznámili budoucí rodiče na sociální síti bez jediného slova, nechali jen dvě fotky hovořit samy za sebe. Ashley, co se proslavila jako rozmazlená Sharpay, na nich totiž hrdě předvádí své těhotenské bříško. Nic víc.

Není divu, že se to pod snímky okamžitě začalo hemžit gratulacemi – mezi těmi, co jí přáli klidný průběh těhotenství, nechyběla například herečka Sarah Michelle Gellarová (43), představitelka seriálové Buffy, přemožitelky upírů, modelka Sofia Richieová (22), zpěvačka Ashlee Simpsonová (35) či její kolegyně z Muzikálu ze střední Vanessa Hudgensová (31). „To je šíleně rozkošné!“ jásala představitelka šprtky Gabriely.

VIDEO: Mátlová je těhotná! Tátovi Lubomírovi (†79) to před smrtí stihla říct.

Video
Video se připravuje ...

Mátlová je těhotná! Tátovi Lubomírovi (†79) to před smrtí stihla říct. David Turek, Mária Rušínová

Množství krásných slov nastávající maminku upřímně dojalo. „Děkuji za veškerou vaši lásku a podporu,“ reagovala ve svých instastories Ashley. „Tak dechberoucí. Nemůžu se přestat usmívat!“

Na svém blogu se pak o těhotenství poněkud více rozepsala. Svěřila se, že ji otázka, kdy bude mít konečně dítě, již začínala rozčilovat. „Zpočátku mi to vadilo, bylo to jako kolovrátek, od chvíle, kdy jsem se zasnoubila, se mě na to každý (a tím myslím opravdu každý!) ptal. Připadalo mi to neskutečně invazivní.“ I to byl možná důvod, proč na společného potomka s mladým muzikantem nijak nespěchala –⁠ přestože k zasnoubení i svatbě s ním došlo velice impulzivně pouhých pár měsíců poté, co začali tvořit pár.

Ashley dále uvedla, že jak ona, tak i její muž se zkrátka rozhodli na miminko počkat –⁠ alespoň do chvíle, než přijde ten pravý čas. „Po šesti letech manželství jsme vybudovali pevný základ a načasování těhotenství pak bylo prostě správné. Svěřila jsem to Bohu a vesmíru, upřímně jsem se ani necítila nějak vystresovaná. A pak se to stalo velmi rychle. Za tento dar jsem neskutečně vděčná. Je to nové dobrodružství a já si užívám každý krok!“ dodala nadšeně. Zároveň však přiznala, že první tři měsíce od početí, tak jako většina budoucích rodiček, trpěla silnými nevolnostmi.

VIDEO: Andrea Antony: Mám nahoře devět kilo a všichni mě chválí, že tloustnu!

Video
Video se připravuje ...

Andrea Antony: Mám nahoře devět kilo a všichni mě chválí, že tloustnu! Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
46 fotografií