Slavný rapper Tyga, vlastním jménem Michael Ray Nguyen-Stevenson, na sobě zřejmě nepociťuje neblahé následky koronavirové pandemie, která zuří po celém světě a přiměla už nejednu hvězdu prodat nějaký ze svých četných domů. Ba právě naopak! Interpret hitů Ibiza, Vacation či Money Mouf právě dal 3,9 milionu amerických dolarů (tedy v přepočtu 89,9 milionu českých korun) za nádhernou usedlost v Idiu - tedy v údolí Coachella v jižní Kalifornii v oblasti Colorado Desert.

Rezidence je poměrně nová, postavená v roce 2018, a pokrývá tři čtvrtiny akru v komunitě Shadow Lake Estates. Má čtyři ložnice a pět koupelen v jednom patře. Travnaté trávníky, terénní úpravy a uzavřený dvůr před domem. V zadní části se nachází bazén, lázně a krytá terasa s krbem, s nádherným výhledem na vodu a hory v dálce. Dům je nádherně zařízen: Všude jsou lustry a dřevěné trámy, obývací pokoj a kuchyň spojuje obrovský pult ve tvaru písmene U. Jídelnu s velikými okny pak doplňuje obří stěna pro skladování vína.

VIDEO: Kim Kardashianová poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie.

Video
Video se připravuje ...

Kim Kardashian poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie. 

Přes spodní terasu se kolem několika bazénů dá dojít až na soukromou písečnou pláž s přístavištěm pro případné lodě. Není pochyb, že na místě, které vypadá jako skutečný ráj, se mu bude bydlet dobře, a to i přesto, že za něj musel zaplatit poměrně vysokou částku. Evidentně se mu v hudbě daří, jelikož i na sociální sítě dává, stejně jako jeho bohatá expřítelkyně Kylie Jennerová, patřící do slavného klanu Kardashianových, fotky dokazující luxus, na nějž je zvyklý.

Nově ho předvádí také na placené stránce OnlyFans, kam se obvykle dává lechtivý obsah, na němž před nedávnem vydělala balík bývalá Disney hvězdička, herečka a zpěvačka Bella Thorneová (22). Té se zde povedlo za pouhých 24 hodin vydělat neskutečných 22 milionů na fanoušcích, co zatoužili vidět z ní trochu více než jenom na plátnech kin. Tyga se na OnlyFans údajně velice často ukazuje se spoře oděnými ženami při situacích, které zavánějí orgiemi... Dá se tedy předpokládat, že i jemu z této webovky pro dospělé jdou na jeho konto pořádné sumičky.

VIDEO: Tyga a jeho předělávka populárního hitu Macarena od Los Del Rio

Fotogalerie
55 fotografií