Populární Rumun Tavy Pustiu rád s fanoušky sdílel okamžiky ze svého života pomocí častých livestreamů na facebooku a instagramu. Ten středeční se mu ale stal osudným. Během krátkého vysílání z bílého Fordu Fiesta seděl na místě spolujezdce a jeho manželka za volantem.

Pustiu se natáčel, jak kouří cigaretu, samolibě se šklebí do displeje a vlní se do rytmu rumunského popu. Na chvilku telefon otočí na svou manželku, která se rozhlédne do stran a lehce popojede na přejezd. Tam do nich ovšem ve vší rychlosti narazí jedoucí vlak.

Video: Ladislav Frej přišel kvůli rakovině o druhou lásku. A Matragi sčítá škody po výbuchu

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Frej přišel kvůli rakovině o druhou lásku. A Matragi sčítá škody po výbuchu. Blesk TV

Z posledních vteřin videozáznamu tuhne krev v žilách. Pustiu postřehne vlak a začne křičet, bohužel je příliš pozdě. Následně zpěvák na místě zemřel, manželka je zatím v kritickém stavu a bojuje o život. Příčina nehody prozatím není známá, první informace hovoří o tom, že žena vlak přehlédla, přestože vteřiny před nárazem pohlédla jeho směrem.

Měsíc před nehodou Tavy (nebo také Tavi) Pustiu na svém facebookovém profilu zveřejnil kryptický vzkaz, z něhož nyní pořádně mrazí: „Jednoho dne vás špatný vlak odveze na to správné místo.“

VIDEO: Smetana v objetí s Trojanem! Kotek po nehodě! A pravda o vyhazovu Bebarové!

Video
Video se připravuje ...

Smetana v objetí s Trojanem! Kotek po nehodě! A pravda o vyhazovu Bebarové! Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
15 fotografií