V uvedném videu je Anna Nicole Smithová ve vaně s tehdy jen několikaměsíční dcerou Dannielynn. Působí silně apaticky, její mluva je pomalá, zastřená. S dcerkou se mazlí, ale podle všeho je pod vlivem drog.

"Řekni: Jsem s maminkou ve vaně. Umyla jsem ji. Umyla jsem jí vlasy. Jsem čistá," říká na záběrech, které vznikly na Bahamách, svému dítěti Nicole Smith.

Video
Video se připravuje ...

ANNA NICOLE SMITHOVÁ Videohub

Může za smrt její poslední milenec?

Video bylo zveřejněno v souvislosti s vyšetřováním její záhadné smrti. Dne 8. února 2007 ji našli mrtvou v hotelovém pokoji na Floridě. Pitva ukázala, že v jejím těle bylo více než deset různých drog a léků. Její milenci se pak začali vzájemně obviňovat, kdo za tragédii může.

Podle soudního lékaře modelka zemřela na předávkování léky na spaní a na chřipku. Soud v Los Angeles pak vyšetřoval jejího posledního milence Howarda K. Sterna a dva lékaře. Zvláštní okamžil nastal při soudu, když se Howard přímo v soudní síni při sledovnání své exmilenky ve vaně neubránil úsměvu...

 

Kdo byla Anna Nicole Smith?

Anna Nicole Smithová se narodila 28. listopadu 1967 v Houstonu (USA). Svou skutečnou kariéru začala, až když byla vybrána Hughem Hefnerem na titulní stranu časopisu Playboy (březen 1992).

Proslula také tím, že se vdala za J. Howard Marshalla, devětaosmdesátiletého miliardáře. Seznámila se s ním v roce 1991. O třináct měsíců později její manžel zemřel.

Po smrti Howarda se začala Anna Nicole soudit o majetek s jeho synem. Tento spor vedla až do své smrti. Dne 8. února 2007 byla Anna Nicole Smith nalezena mrtvá ve svém hotelovém pokoji na Floridě.

Nad její smrtí se vznášela řada otazníků. Nakonec se zjistilo, že se předávkovala léky. Posledním partnerem Anny Nicole Smith byl právník Howard K. Stern, se kterým žila v residenci na Bahamách.

Fotogalerie
64 fotografií