Když se divoký rocker napil, choval se prý jako dítě. Blábolil, byl hysterický, agresivní, otravný a neustále opakoval vtipy, kterým se ve finále už nesmál ani on sám.

Dvojici, kterou zlí jazykové popisovali jako krásku a zvíře, spojil alkohol. „Když jsme se začali vídat, strašně jsem pila. Ale potom jsem s ním už nebyla schopná udržet tempo,“ vzpomíná ruská číšnice, kvůli které se Ronnie rozvedl s manželkou Jo. Velký věkový rozdíl tehdy ani jednomu z nich nevadil. Jekaterina se dokonce nechala slyšet, že i kytaristův majetek, který je odhadován na více než dvě miliardy korun, ji nechával zcela chladnou. „Nešlo mi o peníze. Zaujalo mě na něm to, že dělal hudbu a maloval. A vypadal, že už toho hodně prožil,“ popisuje, čím ji rebel okouzlil.

Vztah trval 2,5 roku a připomínal jízdu na horské dráze. A kvůli alkoholu, který je dal kdysi dohromady, také skončil. „Byl hysterický a choval se jako dítě. Když se opil, házel po mně láhve a napodoboval můj přízvuk. Byl pak jako Jekyll a Hyde. Proč bych měla být se starším mužem, když se chová jako dvanáctiletý kluk?“ začala se sama sebe ptát.

Ronnieho opilecké momentky, které míval čím dál tím častěji, zničily i poslední romantiku. „Vzbudil mě s šampaňským a kaviárem. Dala jsem si skleničku dvě, ale on už nasával od rána,“ vzpomíná dívka. Poslední výstup se odehrál před necelými dvěma týdny. Wood se s milenkou porval a den strávil ve vazbě. Ani zásahy policistů v jejich rušném hnízdečku lásky nebyly výjimkou. Teď už je však jejich lásce konec. A vypadá to, že definitivní.