Podle informací Blesku dostávají celebrity a tanečníci zaplacené pouze účasti na živých přenosech. Za tréninky a další doprovodné akce ke StarDance honorář nemají. Přitom se herečka už od léta tvrdě připravovala na soutěž. „Chodíme čtyřikrát nebo pětkrát týdně tančit a vždy tak na dvě a půl hodiny,“ prozradil Simonin tanečník Martin Prágr (27).

I minulý týden pečlivě pilovali choreografii pro sobotní večer, na němž už ale nevystoupili. Moderátor Marek Eben divákům oznámil, že to je kvůli tomu, že je Simona Babčáková nemocná a tančit nemůže.“

Hodiny strávené tréninkem tak přišly vniveč. „Simona tak obdrží honorář pouze za dva živáky, to je zhruba 40 tisíc za jeden díl, dohromady tedy nějakých 80 tisíc korun před zdaněním,“ řekl Blesku zdroj ze zákulisí StarDance s tím, že takto mají všichni postavené smlouvy. Bez výjimky!

Bude na finále?

Další finance by Babčákové mohla přinést účast ve finálovém díle StarDance, v němž tančí i všichni vyřazení. „Není ale vůbec jasné, jestli se ho zúčastní, nebo ne. Pravidla říkají, že vystupují všichni vyřazení, ale ona to nese hodně špatně, takže uvidíme,“ dodal náš zdroj.

Česká televize do této chvíle náhlé vyřazení Babčákové a jejího tanečníka Martina Prágra nijak nevysvětlila. Spekulace o tom, že se neočkovaná herečka nakazila covidem-19, stále přetrvávají a nic se nezměnilo ani na komunikaci samotné hvězdy sitcomu Comeback. Od soboty se světem absolutně nekomunikuje.

Její cesta soutěží

1. přímý přenos

Herečka svým valčíkem na Ma faille od Celine Dion okouzlila porotu.

2. přímý přenos

K 90. narozeninám Jiřího Suchého tančili rozpustilý jive na píseň Honky Tonky Blues.

3. přímý přenos

Nevystoupili,  po nákaze moderátorky Terezy Kostkové koronavirem musela Babčáková coby neočkovaná povinně do karantény.

Video: StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové

Video
Video se připravuje ...

StarDance: Předchozí série - první vyřazení a vítězové Videohub

Fotogalerie
53 fotografií