Být slavnou tváří v době sociálních sítí rozhodně není žádný med. Své o tom ví i Veronika. Právě přes tyto kanály jí totiž oslovují desítky lidí denně. Jsou to prý hlavně muži.

Neslušný návrh

Někteří ji jen pozdraví, mnozí ale zajdou o dost dál a neštítí se dokonce ani používat sexuální narážky. „Třeba mi přišly žádosti o mé použité spodní prádlo. A ne jednou, dokonce jsem dostala nabídku, že když je pošlu, dostanu 200 eur (v přepočtu více než 5 tisíc korun, pozn. red), takže jsem si mohla i přivydělat,“ říká sympatická kráska se smíchem v rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN. Na zprávy se sexuálním podtextem ale rozhodně nereaguje.

Stále sama

Přestože patří Veronika mezi nejkrásnější tváře na obrazovce, přítele nemá. Svou roli v tom možná hraje i fakt, že hodně času tráví mezi homosexuály. Její bratr je totiž na kluky. „Každý gay přivede do party dalšího gaye, málokdy heteráka, takže mám sice strašně moc kamarádů, ale všichni ti kamarádi už kluka mají,“ směje se moderátorka.

Dokonce si všimla, že sama celkem přitahuje holky. „Když se ve společnosti objeví nějaká žena z LGBT komunity, tak se na mě většinou hned napojí očním kontaktem. A pár z nich mě i oslovilo. Bylo to milé, ale hned jsem jim řekla, že na holky nejsem, takže to skončilo u pokecu a drinku,“ dodává Veronika.

Rozhovor s Veronikou Petruchovou už zítra v Blesk tv MAGAZÍNU!

 

Video: Moderátorka Zpráv na Nově Iveta Vítová: Dcera rohodně sama dlouho nezůstane

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Zpráv na Nově Iveta Vítová: Dcera rohodně sama dlouho nezůstane Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
13 fotografií