„Potkala jsem bejvalýho spolužáka, s ním jsem vlastně rok, protože byl ve výkonu trestu. Dali jsme se dohromady asi 14 dní nebo tři týdny po Výměně,“ svěřila se dříve Lucie v rozhovoru pro Novaplus. Z příspěvků na sociální je však jasné, že jejich lásce odzvonilo.

„Ať se děje cokoliv, budu tady pro tebe pořád. Miluju tě, vím, že jsem ti ublížila, ale každá chyba se dá opravit, ale ty už nechceš. Miluju tě,“ stojí v jednom z mnoha příspěvků na sociální síti. „Miluju tě a nikdy nepřestanu tě milovat, jsi můj život , moje všechno, vrať se k nám zpátky,“ stojí v dalším z Luciiných příspěvků, které doplňuje vzpomínkovými fotkami a velmi tklivou hudbou, bohužel stále zůstávají bez odezvy.

Je tak jasné, že Lucie neprožívá nejšťastnější období v životě. Její obličej navíc zdobí monokl, který nejenom, že nevypadá příliš hezky, ale navíc musí i velmi bolet.

Video: Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu!

Video
Video se připravuje ...

Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu! TV Nova

Problémy ovšem měli ve vztahu už dříve, na rozvod to vypadalo už několik málo měsíců po svatbě. „Ahoj přátelé, dnešním dnem 23.5.2021 jsem sepsal žádost o rozvod s mou ženou. I přesto, že ji šíleně miluji, jsem nucen se s ní rozvést,“ napsal na facebook bývalý trestanec Michal. „Omlouvám se, ale bohužel zítra žádám o rozvod já s Michalem,“ reagovala Lucie. Tenkrát na rozvod nedošlo, nechme se tedy překvapit, zda manželé svoje problémy urovnají i tentokrát.

Video: Výměna manželek: Nepořádek a zápach vládl domácnosti!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Nepořádek a zápach vládl domácností! FTV Prima

Fotogalerie
24 fotografií