Sympatická Slovenka, která žije v Česku a pracuje jako manažerka řízení prodeje a vztahů se zákazníky, uspěla proti svým soupeřkám Jitce (40) a Petře (31) promyšleným tříchodovým menu na téma Malá mořská víla. Vítězstvím potvrdila slova svého mentora, michelinského kuchaře Radka Kašpárka (40), který jí už na castingu řekl: „Mně se často nestává, abych při prvním soustu poznal, že přede mnou možná stojí budoucí MasterChef!“ Radek měl pravdu a Veronika tak přebrala titul po Romanu Stašovi (33), který při finále nechyběl v publiku.

Musela mlčet

I když to vypadá, že Besky dostala milionovou výhru hned, není tomu tak. „Natáčení skončilo na jaře a zatím peníze nemá! Musela až do včerejška mlčet, že vyhrála. Nesměla to nikomu říct, ta informace se nesměla nikde objevit. Splnila tak smluvní podmínku a výhru tedy bude moci během čtvrtka dostat,“ řekl k tomu zdroj ze štábu soutěže. Mluvčí pořadu Bohumila Skalická informace Blesku nekomentovala. „Mohu pouze potvrdit, že Besky ve čtvrtek vystoupí ve Snídani s Novou, kde zazní i více,“ dodala.

Upekla si natáčky

Po vítězství v soutěži už stihla nafotit profesionální snímky a jak jinak než s kulinářskou tématikou. Ale zas tak moc vážně to nebrala, do vlasů si místo natáček dala kremrole, které se v ateliéru plnily pěnou na holení. „Focení s Petrem Kozlíkem a vlastně s celým týmem bylo pro mě neuvěřitelné. Cítila jsem se poprvé v životě jako nějaká hvězda. Jejich profesionalita, smysl pro detail a rychlost, s jakou mi měnili outfity a vizáž, byla extrémní. Fakt to byl zážitek na celý život,“ popsala Besky své první profi focení. A jaká je její nejoblíbenější fotka? „Rozhodně kouzelník s masem a vajíčko. Fotka s volskými oky byla kaskadérský kousek. Dvě vajíčka mi tekla a jedno bylo studené a mrzla mi ruka,“ svěřila Blesku.

VIDEO: Vítězná Veronika v MasterChef 2021: Jaká byla její cesta soutěží?

Video
Video se připravuje ...

Vítězná Veronika v MasterChef 2021: Jaká byla její cesta soutěží? TV Nova

Fotogalerie
32 fotografií