Nejslavnější účastnice show, kde náctileté maminky čelí následkům svých nezodpovědných činů, se už nějakou dobu pohybuje v herecké a pěvecké branži. Objevila se v několika neznámých béčkových filmech a složila pár písní, kterým nikdo nevěnoval pozornost.

Video: Matka Gottové má po očkování covid a bojuje o život! A Basiková zůstala bez peněz

Video
Video se připravuje ...

Matka Gottové má po očkování covid a bojuje o život! A Basiková zůstala bez peněz Bára Horáková, Lukáš Červený

Nedostatek veřejného zájmu mohl být jedním z důvodů, proč se Abrahamová odhodlala k vyplnění, vytvarování a dalšímu vylepšení různých částí svého těla, od pysků na tváři po pysky „tam dole“. Ano, Farrah si kromě prsou a pozadí nechala chirurgicky upravit genitálie. U těch jediných ovšem neukázala srovnávačku před a po.

Zato o tom, že prsa i zadek má pevnější a kulatější, není pochyb - před několika dny se předvedla na pláži v Malibu. Ze svůdné chůze jako ve zpomaleném filmovém záběru odhozením bílého šatu pozvolna přešla do hravého poklusu, aby nakonec rychlostí vyplašené klisny vystřelila mezi mořské vlny a osvěžila své zpocené tělo. Zmateným přihlížejícím neušlo, že se vnady Abrahamové, namačkané v o pár čísel menších plavečkách a lezoucí horem i spodem, v průběhu skotačení vůbec nepohnuly.

VIDEO: Golda se vrátila do života Artura! A Maciuchová pohřeb nechtěla, kolegové i tak plánují loučení

Video
Video se připravuje ...

Golda se vrátila do života Artura! A Maciuchová pohřeb nechtěla, kolegové i tak plánují loučení Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
27 fotografií