Natálie Mykytenko se stala bezesporu největší hvězdou Svatby na první pohled – byť ne v tom nejlepším slova smyslu. Ledovou královnu Natálku mnozí diváci neměli moc v oblibě a svou nenávist dávali jasně najevo na sociálních sítích. A teď si nové fanoušky rozhodně nezíská. Tvůrcům pořadu, od kterých jistě za své účinkování dostala nemalý peníz, nyní vrazila dýku do zad, když otevřeně přiznala, že jak ona, tak i její – odborníky vybraný – partner František Gebr (37) měli od první chvíle jasno, že osudový pár ve stylu „dokud je smrt nerozdělí“ spolu tvořit nikdy nebudou.

„Věděli jsme to hned. Museli jsme trošku hrát kvůli divákům, aby se měli na co těšit. Jinak nevím, proč bychom museli hrát takovou v uvozovkách hru, nikomu z nás se to nelíbilo, chtěli jsme být od začátku upřímní. Ale asi to mělo větší efekt a větší sledovanost,“ řekla Super.cz Natálka, pracující jako zubní sestřička. Františkova dojemná vyznání, příslib, že to spolu i přes počáteční neshody zkusí, že si dají naději… Nic než divadlo na důvěřivé diváky. A že jich zrovna Svatba na první pohled měla skutečně nemálo: poslední díl sledovalo slušných 1 milion a 88 tisíc lidí.

VIDEO: Svatba na první pohled: Natálka Františka „nezvládá“!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Natálka Františka "nezvládá"! TV Nova

Stejně tak i svatba blondýnky-netýkavky a podnikatele Františka byla od počátku jenom hrou na efekt, nikdy nebyla právně platná. „Svatba nebyla reálná, takže ani žádný rozvod nebyl. Nejsem rozvedená. V dokladech mám stále ‚svobodná‘,“ vysvětlila Natália, která aktuálně randí s náměstkem mosteckého primátora Markem Hrvolem (30).

Tím se potvrdily nejrůznější spekulace, že byl celý pořad od opravdové reality show na hony vzdálený. Ostatně pobouření vyvolala i skutečnost, že mezi nevěstami a ženichy byli lidé, co už měli s natáčením zkušenosti, a objevili se v jiných pořadech – například mohutný kuchtík Pavel si zahrál Soudkyni Barbaře, „uplakánek“ Radek (32) ve stejně fiktivních, leč velice emotivních Nebezpečných vztazích, které mnozí lidé pokládají za skutečné…

VIDEO: Svatba na první pohled: Natália a František – ztracený snubák!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Natália a František – ztracený snubák! TV Nova

Fotogalerie
110 fotografií