Ve středeční Výměně se nám představili Marie (36), Pavel (48), Šarlota (14) a Nerea (10) z Květinova a Monika (37), Štěpán (39), Viktor (5), Karel (4) a Natálie (11), kteří žijí v Lužicích. Ačkoliv se i tentokrát řešil svinčík v domácnosti, debata nad ním nevyeskalovala do stejné míry jako v první díle této řady s účastnicí Lucií. Přesto si Marie musela postěžovat na odpudivou troubu, ze které se jí dělalo zle.

„Nezlob se na mě, ta trouba byla totální humus. A ten smrad když se to otevřelo, já jsem u toho zvracela. Byl tam pekáč s nějakým olejem, a to byl smrad, že jsem se málem poblila,“ vytýkala jí náhradní manželka. Monice zase nepřišlo v pořádku, že děti mají v pokoji nakáleno od koček. „U vás je to divoký, u nás to má nějaký řád,“ bránila se však Maruška, a nezapomněla své oponentce vmést do tváře zaneřáděnou skříň.

Video: Výměna manželek: Velké hospodářství a kydání hnoje!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Velké hospodářství a kydání hnoje! TV Nova

Mnohem výživnější diskuze nastala při vyhodnocování rodinných vztahů. Manžel Marušky Pavel vyjmenoval stížnost své náhradní manželky, které vznesla proti jeho dětem. „Jsou nesamostatné, líné, proč nejezdí autobusem…“ počítal na prstech. „Jen jsem chtěla, aby se holky víc zapojily a vy měli víc času pro sebe,“ vysvětlila pohotově Monika a manžel její názor podpořil.

Nespokojená s náhradními dětmi byla i Maruška. Podle ní je nejstarší dcera Natálka uzavřená sama do sebe a nenávidí svět. „Místy jsem z ní neměla dobrý pocit, až jsem se bála, co vše si mi dovolí říct. Bojím se, co všechno se jí honí v hlavě,“ poznamenala ustaraným tónem. Monika, ač odevzdaně, kritiku přijala.

Situace se vyhrotila s Moničinou úsečnou poznámkou, že děti Marie a Pavla vůbec nechodí ven a jedinou jejich povinností je škola. „Chodí ti Natálka ven s kamarádkami? Nechodí, protože jezdí o půl sedmý domů,“ vyjela na ní Marie. Pořádek musel nastolit až Moničin manžel Štěpán.

Video: Výměna manželek: Zvracení při čistění trouby?!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Zvracení při čistění trouby?! TV Nova

Fotogalerie
16 fotografií