Stejně jako v případě prvního dílu si diváci sem tam stěžovali na kvalitu dialogů a nevhodně zvolené herecké obsazení v čele s Jitkou Čvančarovou (42). „Mně to přijde, jako by Renč dostal nůž na krk. Buď nám do zítra natočíš seroš, nebo letíš. Obvolal plonkové herce, co zrovna rozvážejí pizzu, nebo sedí za pokladnou (bo korona) a nějak to splácali. Dějové linky i herecké výkony by tomu odpovídaly,“ vyjádřil se poměrně drsně kdosi v komentářích přímo na facebookovém profilu České televize. Ovšem nutno říct, že pochopení se moc nedočkal - ostatní diváci ho upozorňovali, že Hlava Medúzy se natáčela ještě před tím, než se koronavirus u nás objevil. Další kritizovali jeho češtinu.

Na přetřes pak přišly i kostýmy, především v případě hlavní hrdinky. „Pokaždé když vidím paní Čvančarovou v tomhle outfitu alá bezdomovec z hlaváku, chytnu totální záchvat smíchu,“ napsala upřímně divačka Lucie a dalším lidem pak vadilo, že byla postava Jitky zdánlivě teple oblečená i ve scénách, které se podle jiných indicií logicky musely odehrávat v létě. „Studenti se koupali, měli po maturitě, tedy nejméně konec května a Čvančarová měla beranici a hubertus. Super promyšlené,“ rýpla si divačka Iva.

VIDEO: Jitka Čvančarová na tiskovce Českého Lva

Video
Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová na tiskovce Českého Lva David Turek, Jan Jedlička

Jinak ale v podstatě převládaly již pozitivnější komentáře a názory, v nichž se často opakovalo, že od prvního dílu došlo určitě ke zlepšení. „Minulý týden mě seriál moc nenadchnul, ale dnes teda super. Budu ráda, když takové budou i další díly. Mladý Heřmánek dostal opravdu roli,“ ozval se jeden divák v diskuzi a další přizvukovali.

„Dnes super, minulý díl... trochu rozpaky, ale dnes - díl plný napětí, těším se na další, jinak Dvořák je super, moc se hodí do této role,“ pochválil pak kdosi i dalšího člena obsazení. Snad tedy fanoušci seriálu zůstanou věrní a jejich nadšení nedojde třeba příště zklamání.

VIDEO: Jitka Čvančarová zklamala! Benátky oslnila dekoltem, v Praze dělala drahoty 

Video
Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová zklamala! Benátky oslnila dekoltem, v Praze dělala drahoty Markéta Reinischová

Fotogalerie
29 fotografií