Již během středečního večera se na sociálních sítích odehrály první diskuze hodnotící nový pořad Svatba na první pohled. Nejprve se diváci ozývali s tím, co je to za zvláštní nápad si vzít někoho naprosto neznámého, vesměs je ale novinka připoutala k obrazovkám - sledoval ji 1 093 000 diváků starších 15 let. Hodně zaznívaly názory, že je ale v pořadu zbytečně moc reklam.

Záhy diváci hodnotili i pár, jehož svatby jsme byli v pořadu svědkem. Krásná blondýnka Natálie (23), u níž nikdo nechápal, proč se vůbec do pořadu hlásila, když o muže jistě nemá nouzi, si vzala o trochu staršího sympaťáka Františka (36). Jak na sebe novomanželé práskli, mají spoustu psů a koček a shodli se na tom, že by si přáli do budoucna mít tři potomky. Dokonce objevili i společnou vášeň  - sportování. „Tak kdo by si Natálku nevzal?“ smál se v komentářích divák Jiří a naznačil tak, že i jemu se nevěsta zalíbila.

Jenže to k happyendu podle diváků přece jen nestačí. „On super, ale ona na něj pomalu ani nekoukla....  Jako páru jim to sice sluší, ale to je tak vše... To nejspíše nevydrží,“ odhadovala na facebooku divačka Milena a drtivá většina ostatních v diskuzi s ní vlastně souhlasila. „On se jí nelíbil, věděla to hned a byla z toho vnitřně hotová, tak to na mě působilo,“ mínil kdosi.

„Vadilo mi, jak se na něj ani nepodívala, pusa na tvář...neříkám hned si skákat kolem krku, ale její chování se mi prostě nelíbilo. Něco mi na ni nesedí, může to být ale jen blby první dojem,“ zhodnotila dvojici Martina a kdosi začal novomanžele obhajovat s tím, že je přece těžké se líbat, když se vidí poprvé v životě. Jenže zatím se většině zdálo, že František problém neměl, jen Natálie »se k němu neměla«.

VIDEO: Svatba na první pohled: Vhodného partnera si lze vyčuchat!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Vhodného partnera si lze vyčuchat! TV Nova

Ta to na sociálních sítích schytala pomalu ve stylu neoblíbené Pavlínky z Masterchefa. „Je chladná a namyšlená,“ mínila divačka Katka a je pravda, že tyto dva přívlastky se v komentářích opakovaly nepočítaně. „Ani se mu nekoukla do očí, ani za ruku ho nevzala! Otřes!“ podivovali se všichni. Někdo dokonce Natálii označil za náročnou. Přesto se v menší míře našli i i optimisté, kteří to Natálce a Františkovi přejí. „Náhodou mě se jako pár moc líbí a i ten díl byl super.“

Nejvtipnější jsou ovšem komentáře dam, kterým se František zamlouval natolik, že by s nevěstou »z fleku« měnily. „Kdyby jim to nakonec náhodou nevyšlo, tak mi prosím pošlete kontakt -  já si ho ráda vezmu,“ smála se Veronika.  „Nemáte někdo kontakt na Františka? Asi jsem našla otce svých dětí! Natálie se na něj stejně vybodne, já ho zachráním,“ byla si jistá i další divačka. Je tedy jasné, že František tak asi ani v případě krachu manželství sám nezůstane - už teď má téměř zástup obdivovatelek!

VIDEO: Svatba na první pohled

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první ohled TV Nova

Fotogalerie
46 fotografií