Velkolepý první společný pokoronavirový koncert Barbory Piešové (20), Martina Schreinera (22) a Dominiky Lukešové (17) hostilo Obchodní centrum Letňany. Pódium bylo přistaveno na vylidněné parkoviště, jež dokáže pojmout i několikatisícový dav. A právě takto vysoká čísla, vzhledem k obrovskému zájmu posledních finálových večerů, čekali naprosto všichni.

VIDEO: Bronzový SuperStar Martin Schreiner: Připravil se o hlasy kvůli jedné věci! 

Video
Video se připravuje ...

Bronzový SuperStar Martin Schreiner: Připravil se o hlasy kvůli jedné věci! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Když se ale do areálu došouralo pár poblázněných teenagerek v doprovodu rodičů, kteří po spatření situace zhodnotili, že tlačenice a možná nákaza koronavirem nehrozí, a spokojeně odešli na nákup bez ukřičených dítek s kšiltem otočeným dozadu, prostoupila finálovou trojku hořká pravda: sláva je pomíjivá a zájem opadl. Ale nedalo se svítit.

Poté, co trio pro zhruba stovku mladičkých fanoušků zazpívalo své největší hity, přišel čas na autogramiádu. A pohled to byl ještě smutnější – z „davu“ se do fronty zařadil pouhý zlomek nejoddanějších účastníků a finalisté měli za pár minut hotovo. Piešová, Schreiner i Lukešová si to ale tak jako tak užili. Asi.

VIDEO: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti. 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
42 fotografií