Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Víme, co bude v Ordinaci! Sebevražda i těhotenství! A co v dalších seriálech?

/
  • V nejnovějším díle Ordinace v růžové zahradě 2 dojde na porod.
    17. listopadu 2019 ● 11:31

    Josefínina sebevražda, dlouho skrývaný poměr na »erzetě« i pacient s rasistickými sklony – jedna událost stíhá druhou. Kdo by si myslel, že Kamenice je poklidné město, ten by se šeredně mýlil.

  • 1.

    Ordinace v růžové zahradě 2

    Martin Zounar, Lenka Termerová a Zdeněk Godla
    Autor: Pavel Machan, ČT, TV Nova, archiv

    Nova, úterý a čtvrtek, 20:20

    Odmítnutá Josefína Stárková se pokusila o sebevraždu. Martin se obává, že to udělala z nešťastné lásky k němu. Ke všemu se ukáže, že je Josefína těhotná. A její matka je přesvědčená, že Martin měl s Josefínou poměr. Své dceři se totiž právnička Stárková podívala do mobilu.

    Také na »erzetě« se napětí stupňuje. Ota Kovář se znovu pokusí navázat vztah se Zitou. Petr Hanák už však nepříjemnou situaci nechce dál prodlužovat a rozhodne se, že Otovi o svém poměru se Zitou poví.

    Erika se v Markově bytě potká s chůvou Pavlínou a mylně se domnívá, že je to Markova milenka. Pomalu tak ztrácí naději, že se vše dá do pořádku a s Markem budou fungovat jako normální rodina.

    Při jízdě na Ludvově koni se Hugo zranil. To oba bratry Švarce rozpálí doběla a rozhodnou se Ludvu zničit stůj co stůj i přesto, že Hugo má svého strýce rád. Poté, co Bobo v nemocnici ošetří pacienta Cihláře, který neskrývá své rasistické názory, rozhodne se jednat. Plán, jak se definitivně zbavit Ludvy Hečka, je na světě…

  • 2.

    Ulice

    Adrian Jastraban jako Bedřich v Ulici
    Autor: tv nova

    Nova, každý všední den, 18:25

    Čisté úmysly

    Bedřichova 13. komnata se otevřela a jemu se nedaří udělat za minulostí tlustou čáru. Sbližování Tomáše a Zdenky pokračuje, avšak Zdenčina nemoc se znovu přihlásí. Karla a Mára chtějí sirotka Vojtu do své péče, nejsou však jediní. Stojí o něj i jeho prarodiče, kteří přijdou s nečekaným návrhem. Marie se znovu vrátila Vlastimilovi do života, on jí ale úplně nevěří. A Radek Mastný dostane novou lekci.

  • 3.

    Modrý kód

    200 dílů Modrého kódu
    Autor: TV Prima

    Prima, pondělí a středa, 20:15

    Lekce

    Tomášek dává Markétě výchovnou lekci, což vede k dalším střetům. V Rubavě se objeví Klára se svojí vážně nemocnou sestrou, jíž se přitížilo. Adam oznamuje Strnadové, že výsledky její léčby jsou špatné, a ta k němu má neobvyklou prosbu. Maty Veronice zamlčí telefon od Pavla, má stále potřebu s Pavlem bojovat. Žák tvrdí své matce, že se s Vali rozvádí kvůli Hojerovi.

  • 4.

    Princip slasti

    Karel Roden v seriálu Princip slasti
    Autor: Česká televize

    ČT1, pondělí, 20:05

    Podobné osudy

    Zdeněk Vrabec, klíčový svědek, umírá během pokusu o jeho zatčení v Čechách. V Oděse se do centra Serhijovy pozornosti dostává Kiryl Matvějenko. Ve Varšavě policisté zjistí, že osud Boženy Kaczmarekové se podobá příběhu Věry Vítové, a rozhodnou se prověřit polského producenta Gianniho, s nímž se obě ženy stýkaly. Bývalý státní zástupce Kohout žádá Danielu o informace k případu Milana Sovy.

  • 5.

    Dáma a Král

    Seriál Dáma a Král
    Autor: archiv TV Nova

    Nova, neděle, 20:20

    Opuštěná chata

    Lenka a Milan čekají společně s Prokopem Králem na opuštěné chatě v česko-polském pohraničí. Zde jej má tajně zkontaktovat člověk, který Prokopa může přivést blíž k Vaňurovi. Shodou okolností ale trojice v dřevníku objeví mrtvolu. Bouře, která venku náhle vypuká, však znemožní všem přítomným opustit chatu. Je tedy jasné, že vrah je uvnitř…

  • 6.

    Temný Kraj

    Kriminálka Temný kraj na Primě
    Autor: archiv FTV Prima

    Prima, sobota, 20:15

    Velikonoční pomsta

    Petr Kraj je unavený – není si jist ani svým zdravím, ani šéfovským postem, který zastává. Spolu s kolegy odhaluje další souvislosti s Ulrichovým případem, ale především vyšinutého sériového vraha, který na Velikonoce plánuje pomstu a hromadnou vraždu v kostele. Petr se ho pokusí zastavit s nasazením vlastního života.

  • 7.

    Specialisté

    Nové díly seriálu Specialisté budou pikantní.
    Autor: TV Nova

    Nova, pondělí, 20:20

    Spiknutí

    Arnošt Janouch je zatčen pro podezření z vraždy svého bývalého kolegy Mirka Klase. Janouch to však popírá a tvrdí, že jde o spiknutí proti němu, protože vypátral důležité informace o nesrovnalostech v hospodaření nemovitostního fondu ProDomov. Občas se však chová jako šílenec, což potvrzuje jeho žena i bývalý šéf.

    Fotogalerie
    8 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

KikinaB: Asi tak nějak ... Už je to celí trapný

(18. 11. 2019 09:25)

zaka: Nakažte Mázla ebolou a pošlete ho do prd..e

(17. 11. 2019 15:21)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy