Ve středečním díle měli diváci možnost se setkat s Lucií (29) a Pavlem (26) z Českého Brodu, kteří přiznali, že dříve oba užívali drogy. Pak společně podstoupili odvykací léčbu a Lucie otěhotněla. Příčinou jejich rodinných hádek jsou především jejich velké finanční problémy. Dnes vychovávají (nebo spíše nevychovávají) rozjíveného syna Máťu (3) a ve Výměně se tváří, že už žijí počestným životem. 

Jenže tak úplně to pravda není, jelikož Pavel přiznal náhradní manželce Sáře (30), že si vydělává nelegálním způsobem, i když to nespecifikoval. Vše začalo jejím podivováním nad tím, že mladík nemá stálou práci, ale přivydělává si jen nárazovými brigádami a nikde dlouho nevydrží. „Tam nechodím prostě, se mi nechce,“ odpověděl na dotaz, proč stále mění působiště.

Brunetka nemůže pochopit, jak si může něco takového dovolit, zvlášť když má rodinu, za níž má zodpovědnost. On na to reaguje jen tím, že nějaké peníze má a může něco koupit. Nejprve nechce odhalit zdroj financí, jenže vzápětí to z něj začne lézt jako z chlupaté deky. „Ti to neřeknu. Nechci. Protože se to nesmí dělat.“

„Takže je to nezákonné?“ svitne Sáře a Pavel jí to potvrdí. Rozhodně ale nemá strach, že by mohl jít do vězení. „Nemůžou na mě, nemaj jak,“ chvástá se s úšklebkem a vše řeší i před malým synem, kterého tak mimoděk učí, že zákony se nemusí dodržovat.

Ostatně s Máťou během Výměny dost bojuje i náhradní maminka Sára, které se nelíbí, že je dítě nezvedené a může si dělat, co chce. Podobně smýšlí i o samotném Pavlovi a jeho přístupu k práci. „Já se vůbec divím, že mu to ta Lucka trpí. Bych ho chytla, a buď bych ho vykopla z baráku, nebo by začal kmitat,“ zlobila se.

VIDEO: Výměna manželek: Tříletý chlapec zametá se svými rodiči, bývalými narkomany.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Tříletý chlapec zametá se svými rodiči, bývalými narkomany. archiv TV Nova

Fotogalerie
30 fotografií