Ve Výměně manželek se představila rodina ze Suchých Lazců na Opavsku, kterou tvoří Marcela (32), Michal (31), Markéta (2) a Eliška (8). Na druhé straně se diváci seznámili s Veronikou (21), Patrikem (26) a Adelhaid (15 měsíců), kteří žijí v Děčíně.

Patrik je obrovský pedant na pořádek a náhradní maminku Marcelu nenechal nic dělat, ani pláč vlastní malé dcerky ho od křiku neodradil. Marcela tak šla raději na hotel. Patrikova partnerka Veronika v náhradní rodině přiznala jejich domácí trápení. Dokonce se svěřila, že Patrikovy scény už se podepisují i na jejím zdraví, ze stresu totiž nemůže pořádně jíst.

Za 10 dní v náhradní rodině si Veronika jejich situaci promyslela a rozhodla se dát Patrikovi vybrat, buď vyhledá odbornou pomoc, anebo mezi nimi bude konec. To jí ostatně radila i Marcela, která byla z Patrika úplně v šoku.

Na rozchod Veroniky a Patrika ale nakonec nedošlo. „Tím, co tady Páťa prožil, si uvědomil, jaké by bylo žít s někým jiným. Díky tomu si mě začal vážit a pochopil, co všechno doma dělám,“ vysvětlila Veronika s odstupem času. Dokonce svého partnera i hájila a vysvětlila, proč byl v průběhu natáčení tak prudérní. „Patrik neměl svoje soukromí a spousta věcí ho dokázala naštvat. Ve skutečnosti není tak hnusný, jak se projevoval v televizi,“ prozradila Nově Veronika.

Fotogalerie
25 fotografií

 VIDEO: Výměna manželek: Pedant na úklid dožene náhradní manželku k slzám!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Pedant na úklid dožene náhradní manželku k slzám! TV Nova