Moderátorka Tereza Pergnerová mladé Kristýně sice pomohla zvelebit bydlení, ale vztahy v rodině už nedokázala ovlivnit. „Nezlepšilo se to. Asi tři týdny se mnou nemluvila, nechtěla se přijít podívat ani do bytu. Řekla mi, že když o ní budu mluvit v televizi, tak mě zažaluje,“ přiznala TN.cz Kristýna, jenž se stará kromě svého syna Xaviera (5) i o svého nejmladšího sourozence, kterého jí matka nechala.

„Matka se po skončení natáčení začala o Patrika víc zajímat, bere si ho i na víkendy, ale jinak zůstalo všechno při starém. Tři dny po natáčení jsme kvůli němu šli k soudu,“ svěřila se s tím, že ona sama se s matkou netouží dál vídat.

Dobré vztahy nemá Kristýna ani s otcem svého synka. „Bydlí v Krumlově se svou novou přítelkyní. V kontaktu nejsme a ani po tom netoužím. Až bude Xavier větší a bude ho chtít vyhledat, tak mu v tom bránit nebudu. Nebyl to žádný velký vztah, byla to letní láska. Mysleli jsme si, že se máme rádi a že spolu budeme. Skončilo to tak, že jsme se po prázdninách rozešli. Pak jsem zjistila, že jsem těhotná, a on mi nevěřil, že čekám jeho dítě,“ prozradila Kristýna hořké tajemství.

Bývalý partner o syna nejeví sebemenší zájem. Za celých pět let ho viděl jen dvakrát a to jen kolem něj prošel. To však bylo, když byl Xavier ještě hodně malý.

Video
Video se připravuje ...

Mise nový domov: Kristýna vychovává sama syna i bratra! TV Nova

Fotogalerie
15 fotografií