Místo kapely přišly Skety

Velkým překvapením byla podle Drexler absence kapely Moondance Orchestra Martina Kumžáka, která soutěž pravidelně doprovází. Místo ansámblu v sobotu vystoupila vokální skupina Skety zpívající „a capella“, tedy bez hudebních nástrojů. „Někdy jsem měla problém sledovat tanec, protože jsem se chtěla dívat na Skety, zpívali překrásně,“ pochvalovala porotkyně výkon skupiny.

Fotogalerie: Divoký večírek StarDance
78 fotografií

„Ty neuvěřitelné hlasy, až jsem z toho měla pocit, že tam někdo hraje. Nemohla jsem uvěřit tomu, že tam žádné nástroje nejsou,“ doplnila. Diváci však byli z náhradního souboru spíše rozpačití.

Nespravedlnost

S poněkud smutnějším tónem se Drexler rozpovídala o práci porotkyně.  Zatímco soutěžící musí usilovně a pilně trénovat, práce porotců spočívá jen v tom, že si jednou týdně sednou do studia a ještě k tomu kritizují taneční výkony. „Mám pocit, že je to celkem nespravedlivé. Všichni se strašně snaží a jsou dobří,“ uvedla s pocitem špatného svědomí.

Opřela se o kolegy

Dále projevila lítost nad vyloučením Dalibora Gondíka, který podle ní tancoval výborně. „My nejsme na vině, vyhodili jste ho vy, milí diváci. Ale někdo ale vypadnout musí,“ posteskla si. Hřebem večera se podle porotkyně stalo vystoupení Jiřího Dvořáka. „Jirka Dvořák je rozený tanečník, je neuvěřitelný!“ Herec svým výstupem Drexler natolik ohromil, že se musela chytnout okolo sedících porotců, aby nespadla ze židle.

Největší pokrok vypozorovala u Daniely Písařovicové. Překvapilo ji, že na svou výšku není při tanci žádné dřevo a každým dalším vystoupením je čím dál elegantnější. „Dělá zázraky,“ řekla rozzářeně.

VIDEO: Včera vypadl ze StarDance Dalibor Gondík. Podívejte se, jak herec komentoval své začátky v soutěži.

Video
Video se připravuje ...

Dalibor Gondík ve StarDance: Po rychlém startu přišly krize! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
20 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva