„Strašně moc lidí mě odsoudí: jéžiš, ta je tlustá, ta je neupravená… Ale oni neví, jakou mám minulost, neví, jak jsem byla nemocná, že nemůžu cvičit, že mám omezení… to už nevidí,“ posteskla si Drahomíra, která se jen horko těžko vzpamatovává jak z nedávného rozvodu, tak i ze surového napadení neznámým pachatelem. Z toho si odnesla šrámy nejen na duši, ale i na těle: pachatel ji totiž pořezal a jí zůstaly nevzhledné jizvy. „Když ti drží někdo nůž pod krkem, tak v tu chvíli nevidíš, neslyšíš. Málem jsem to neustála,“ líčí třesoucím se hlasem.

Oporou jí v té době byl nejen její druhý manžel, ostatně jak Drahomíra sama říká, jen díky milující rodině to všechno zvládla, ale i její kamarád Tomáš. Toho opustil přítel v den jeho narozenin a od té doby mladý muž nějak nemůže narazit na nikoho, do koho by se dokázal znovu zamilovat. Navíc je prý i častým terčem nejrůznějších nelichotivých poznámek týkajících se jeho vzhledu. Do proměny se přihlásil mimo jiné také proto, že by byl rád, aby se k němu jeho partner zase vrátil.

Oba dva, byť každý s úplně jiným životním příběhem, touží po tom být alespoň jednou hezcí a přitažliví. Oba musí čelit celé řadě nejrůznějších komplexů, z nichž nejpalčivější je rozhodně Dádina obezita a Tomášovo řídnutí vlasů, kvůli kterému si připadá ošklivý a nechtěný. O to, aby se tahle situace změnila, se hodlá postarat tým profesionálních plastických chirurgů, estetických dermatologů, stylistů, kadeřníků a vizážistů již ve středu ve 21,40 na Nově.

Video
Video se připravuje ...

O 10 let mladší: Čelila brutálnímu přepadení, teď ji čeká životní restart! TV Nova

Fotogalerie
4 fotografie