Jelikož letošní řada StarDance je již devátá, je logické, že její podmínky se za ta léta už několikrát měnily. V prvních ročnících byl například zcela jiný systém smluv, kdy platilo, že čím větší hvězda, tím vyšší honoráře. Přirozeně to ale nedělalo dobrotu, protože některým soutěžícím se nezdálo, že by měli vydělávat méně než jejich soupeři. Nyní televize všem vyplácí stejně.

Jenže oproti poslednímu ročníku, který proběhl v roce 2016, začala výrazně škudlit. Tehdy Zdeněk Piškula (20) či Jana Plodková (37) získávali za jeden přenos 50 tisíc korun, to se ale podle informací Nedělního Aha! změnilo a nyní už částka za jeden díl činí o 10 tisíc korun méně! Už samo o sobě je to rozdíl, ale ještě víc to pocítí ti, koho diváci vyřadí již na samém začátku. Například Monice Bagárové (24), která nyní vypadla během druhého tanečního večera, tak vyhazov nepošramotil jen ego, ale navíc ji připravil i o další desítky tisíc korun.

Menší náplastí může pro letošní hvězdy StarDance Pavlu Tomicovou (56), Jiřího Dvořáka (51), Veroniku Arichtevu(32) či Adama Mišíka (21) být to, že část peněz inkasovali již při podpisu smlouvy. „Jenom za ni celebritám vyplatili na sedmdesát tisíc korun,“ tvrdí zdroj ze zákulisí soutěže pro web Expres.cz. „To se dá brát jako záloha za trénink, který je jinak bezplatný. Pak už se platí za jednotlivé živé přenosy,“ dodal na vysvětlenou.

Tanečníky teď čeká ještě dalších devět tanečních večerů. Kdo se probojuje až do finále (letos připadne na 15. prosince) a stane se králem či královnou tanečního parketu, vydělá si na živých přenosech až 400 tisíc. Ovšem ještě před dvěma lety by mohl získat půl milionu.

VIDEO: Daniela Šinkorová: Kvůli StarDance mi zhubla prsa!

Video
Video se připravuje ...

Daniela Šinkorová: Kvůli StarDance mi zhubla prsa! Markéta Reinischová

 

UPOZORNĚNÍ: Z důvodu, že někteří diskutující pod články o Stardance píší rasistické příspěvky a komentáře, diskuze zůstane vypnuta.

Fotogalerie
358 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva