Drexler v hodnocení, které jste v televizi neměli šanci vidět, přiznala, že letošní rozhodování mezi páry bude opravdu těžké a defacto se bude čekat na každou chybičku a každé zaváhání konkrétního páru při konkrétním tanci. Tak vyrovnané podle ní jsou výkony všech účinkujících. 

Co se Moniky Bagárové a Robina Ondráčka týče, nešetřila chválou. Nicméně zmínila jeden moment, který tento krásný pár odsoudil k vyřazení. 

„Jsem strašně smutná, že vypadla Monika a Robin. Kdybychom u uplynulých ročníků viděli ve druhém kole takovou sambu, tak bychom byli nadšení. Teď to vypadá, jako by jejich výkon nebyl dost dobrý, ale on byl dobrý. Ale Monice to skutečně klouzalo. Bylo to dokonce velmi dobré. Jsem velmi smutná, že vypadli. Ale v takové soutěži prostě někdo vypadnout musí,“ řekla Tatiana Drexler ještě v zákulisí Stardance v živém streamu na facebooku pořadu.

„Na druhé straně jsem nadšena výkony všech párů. Tancují neuvěřitelně dobře. Nestává se často, aby všichni tak dobře tancovali. My se vždycky snažíme soustředit na maličkosti, abychom řekli, co je dobré, a abychom ukázali divákům, co je v těch tancích důležité. Ale letos se budeme muset neuvěřitelně soustředit, protože ty rozdíly jsou tak malé, oni jsou všichni tak dobří, že my vůbec nevíme, kdo by mohl vypadnout příště. Kolo od kola budeme opravdu velmi překvapení, jak se bude měnit standard a latina. Letos to bude proklatě těžká práce, i pro nás porotce,“ zakončila Drexler.

EDIT: Vážení čtenáři, původně jsme vás zde v článku vyzvali k diskuzi k výsledkům prvního vyřazovaní ve Stardance pod článkem. Ale vzhledem k tomu, že se příspěvky některých jedinců zvrhly v rasistické urážky a hejty, jsme nuceni diskuzi zastavit. Redakce Blesk.cz.

Fotogalerie
21 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva