Když se Daniela objevila v kratičké sukýnce na tanečním parketu, všechny včetně moderátora Marka Ebena, dostaly její dlouhé nohy. 182 cm vysoká moderátorka má nohy, které by jí mohla závidět nejedna modelka!

„Mám pocit, že dlouhé nohy jsou pro netanečnice, které se mají naučit choreografii během dvou tří měsíců, velkým handicapem. Takové nohy prostě nerozhýbete během tak krátké doby. Za sebe to vnímám tak, že jsem udělala maximum, co se v tak krátkém čase dalo zvládnout. Jestli to na někoho působilo tak, nebo jinak, s tím nic neudělám. Fakt jsem se snažila a užila si to,“ řekla pro extra.cz Písařovicová.

Jelikož po prvním neoficiálním bodování skončila Daniela na předposledním místě, tak se trochu strachuje, že teď v sobotu vypadne. „Samozřejmě si kolegové z Událostí dělají legraci ve smyslu, že vypadnu jako první, to už tam jede asi tři měsíce. Jenže v pondělí, kdy jsem přišla do práce, byly reakce od kolegů strašně milé a vstřícné, až mě to nabilo novou energií a říkala jsem si, že to třeba není úplně k zahození,“ dodala půvabná brunetka.

VIDEO: Daniela Písařovicová: Proč jsem sama a nestojí na mě fronty chlapů?

Video
Video se připravuje ...

Daniela Písařovicová: Proč jsem sama a nestojí na mě fronty chlapů? David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
21 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva