V nejnovějším díle Výměny manželek se opět představí dvě zcela odlišné rodiny. První pár tvoří Kristýna (23) a Filip (21) z Kostelce u Jihlavy, kteří sice vychovávají děti Pepu (4) a Jolanku (5), ale potýkají se s vážnou krizí vztahu.

Vytratila se z něj totiž vášeň a navíc se zpřetrhala i důvěra, když byl Filip partnerce nevěrný. Ta se mu ale snaží odpustit a od Výměny si dvojice slibuje, že k sobě opět najde cestu a utuží svou lásku.

Druhá rodina z Ostravy, která se skládá z Andrey (34), Lukáše (33) a dětí Lukáška (10), Dominika (8) a Alexe (1,4), naopak chtěla jen zkusit, jak se jim bude žít po deset dní odděleně.

Andrea toho ovšem bude vzápětí hořce litovat. Stačí jí jen otevřít dveře náhradní domácnosti a je v šoku. Vyděsí ji zanedbaná a chaotická domácnost, toaleta nečištěná několik dní, prach i drobky na zemi a pavučiny všude po bytě.

Překousne nepořádek, nebo to pro ni bude až příliš? A jak zvládne naopak Kristýna péči o tři děti? To se dozvíte v premiérovém díle Výměny manželek už ve středu od 20:20 na Nově.

VIDEO: Výměna manželek: Pavučiny, špína a znečištěná toaleta!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Pavučiny, špína a znečištěná toaleta! TV Nova

Fotogalerie
34 fotografií