V koprodukčním seriálu, který vyprávěl hned o šesti generacích slavného cirkusáckého rodu, jsme mohli příběh Petra Berwitze sledovat od ambiciózního mladíka až po umírajícího starce. Ztvárnil ho rodák z bavorského Schwabmünchenu, kterému v češtině propůjčil hlas Petr Štěpánek (69).

Kromě Cirkusu Humberto se Possardt objevil také v seriálu Dobrodružství kriminalistiky. Herectví se věnoval také na divadle, ale živila ho především jeho producentská firma. Ta ovšem v roce 2000 zkrachovala a pro Wernera tím začalo období plné tragédií. 

V téže době ho totiž začaly trápit zdravotní problémy a on musel podstoupit transplantaci ledvin. Ze všeho se vykřesal zejména kvůli manželce a dvěma dcerám. V roce 2002 si dokonce ještě zahrál v německém kriminálním filmu Pravda přijde nakonec. Ten se bohužel stal jeho posledním snímkem.

Osudným se mu bohužel stala dovolená v Thajsku, kde trávil Vánoce a Silvestr 2004. Jenže ostrov Phuket tehdy zaplavila vlna tsunami, která zabila tisíce lidí a mimo jiné i snoubence modelky Petry Němcové (38). Herec z Cirkusu Humberto během katastrofy utrpěl velmi vážná zranění a o několik dní později jim v nemocnici podlehl.

VIDEO:  V Cirkusu Humberto si zahrál také Petr Haničinec, který v roce 2007 zemřel. Dostal ale posmrtný důkaz lásky! Jaký?

Video
Video se připravuje ...

Haničinec dostal posmrtný důkaz lásky! Podívejte se! Hana Höschlová, Petr Soukup

 

Fotogalerie
31 fotografií