Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

ODTAJNĚNO: Osmičlenná sestava druhé řady Tváře je plná překvapivých jmen

/
  • Tvoje tvář má známý hlas bude v druhé řadě plná nepříliš známých tváří.
    4. srpna 2016 ● 09:14

    Konec tajností, konec tutlání a mlžení. Známe kompletní složení soutěžících druhé řady zábavné show Tvoje tvář má známý hlas. I když by se na první pohled mohlo zdát, že hvězdné složení první série tahle parta nepřekoná, můžeme se podle všeho těšit na pořádnou jízdu!

  • 1.

    Miroslav Etzler (51)

    Herec má podmanivý hlas, ale zpívat jsme ho zatím na obrazovce neslyšeli. Maminka byla operní zpěvačka a on v mládí dostával malé role v operetách. Jistě nahradí miláčka první řady Petra Rychlého (50).

    Miroslav Etzler
    Autor: Herminapress.cz

  • 2.

    Markéta Procházková (30)

    Talentovaná muzikálová zpěvačka účinkovala například ve Třech mušketýrech nebo Katu Mydlářovi. Momentálně vystupuje v Matě Hari nebo Horečce sobotní noci. Kromě hlasu má i pěknou tvář.

    Markéta Procházková
    Autor: musical.cz

  • 3.

    Jan Cina (28)

    První řadu mladý herec odmítl, protože neměl čas. Tentokrát si ale diář uzpůsobil tak, aby se »Tvojí tváře« mohl zúčastnit. Bývalá hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 má prý ale ze zpěvu pořádný vítr.

    Jan Cina
    Autor: Foto pro Blesk – TV Nova

  • 4.

    Marta Jandová (42)

    Dcera Petra Jandy (74) by prý nešla do reality show, ale za tuto příležitost je šťastná. Má svou kapelu Die Happy v Německu, navíc dokonale ovládá několik jazyků, takže ani zahraniční zpěváci pro ni nebudou problém.

    Marta Jandová
    Autor: Dana Kolářová

  • 5.

    Ivana Jirešová (39)

    Představitelka střelené barmanky Lucie ze seriálové Ordinace přijala nabídku bez rozmyslu. Ivana je nejen zkušená muzikálová zpěvačka, ale také jogínka. Díky cvičení jógy si udržuje krásně štíhlou postavu.

    Ivana Jirešová
    Autor: Foto pro Blesk – Bonver Group, Robert Klejch
     

  • 6.

    Anna Slováčková (20)

    Dcera Dády Patrasové (60) a Felixe Slováčka (73) nemá moc zkušeností kvůli nízkému věku. „Bude to hukot, už se moc těším! Kromě muzikálu Alenka v kraji zázraků jsem zrušila všechny pracovní závazky,“ svěřila zpěvačka.

    Anna Slováčková
    Autor: Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl

  • 7.

    David Gránský (24)

    Herec z Ohnivýho kuřete se podle svých slov bojí hlavně tance. V pohybu prý není pevný v kramflecích. Už před začátkem natáčení ale pilně trénuje i nad rámec daných hodin. Nechce si prý uříznout ostudu!

    David Gránský
    Autor: archiv blesku, Prima, Nova

  • 8.

    Roman Vojtek (44)

    Má asi nejlepší startovací pozici. Vyhrál historicky první StarDance, zpívá v muzikálech a hraje v seriálech. Pekelně náročná soutěž by pro něho měla být procházka růžovou zahradou. I když, kdo ví?

    Roman Vojtek
    Autor: Foto Blesk – herminapress.pro cz, David Kundrát

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 12

maledivy2016: Banda přiživnickych netáhel slizkych!

(05. 08. 2016 09:38)

cheriladynka: Tvoje tvàř má protekční hlas!!!  Maara666 nikdo nezna? Bohužel zna! (př i)Savkova Prochazkova.Jihlavská *** namyšlena kráva, neprijemná a hlavne blbà jak tàgo! Velice průměrná zpěvačka a ještě podprůměrnějši herečka!!! V Superstar se nedostala ani mezi prvnich 100 nejlepsich!!!!!!Nechápu! Jenom proto ze se udajne podoba Bilé nebo Jacksonovy???!!!Mám "radost" z toho ze pri každy reklamĕ budou ty jeji hnusny vyvalený "bulvy" civět z tvObrazovky. Jinak mě celkove vyber zklamal!! A bude to stat za hovinko jako milionta superstar!

(04. 08. 2016 21:54)

iqblesk:  Vsadili na uspech prvni rady a vybrali typove stejne protagonisty: Etzler= Rychly Vojtek= Vondracek Cina= Kraus Gransky= Misik Jandova= Chylkova Jiresova= Pazderkova Prochazkova= Holisova Slovackova= Fialova Uvidime jestli je to spravna strategie...

(04. 08. 2016 18:13)

janejaneja: Jirešovou nebrat, kdo se má na tu vyzáblinu dívat ?? Vojtek, Etzler.. To tam nebyl nikdo lepší, vtipnější a zajímavější ?

(04. 08. 2016 15:01)

panda82: No ta přehlídka zroskotanců kteří nemají role, taak se jdou pitvořit, Jandová nedávno tady říkala, že žije v německu, a tady se bude předvádět, reklama na pojišťovnu 211 už nestačí, no a další bez komentáře

(04. 08. 2016 13:38)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy