Talentovaná Nikoleta z Lučence se stále vzpamatovává z odchodu své mámy na Kanárské ostrovy, kam odcestovala za vidinou lepšího výdělku. Pryč od rodiny je od července minulého roku.

"Na ostrovy odcestovala v prosinci a do té doby strávila nějaký čas v Německu anebo ve Švýcarsku," řekla pro Čas.sk Nikoleta. I když jsou občas spolu v kontaktu, mladé zpěvačce chybí matčina přítomnost.

411791:gallery:true:true

 

411790:gallery:true:true

Škola a internát stojí měsíčně asi 100 euro. Máma jim sice posílá 200 euro, ale zpěvačka má ještě dvě školou povinné sestry. Aby si přivydělala, chodívala občas zpívat do jedné restaurace: "Dostala jsem asi 12 euro a mohla jsem si koupit, co jsem chtěla. Celý týden jsem nepotřebovala od rodičů peníze." Nikoletin otec, který je s matkou už tři roky rozvedený, ji občas bere zpívat na různé akce. I tak si děvče na sebe vydělává.

Fotogalerie
3 fotografie

"Otec, i když chodil pracovat ven, nám vždy posílal peníze, vím, že máma tam dobře vydělává a posílá nám málo. Říká, že má hodně splácení, ale může si za to sama, když nabrala tolik půjček a všeho. Mohla klidně zůstat v Rakousku a nemusela chodit tak daleko," dodává sympatická semifinalistka Česko Slovenské SuperStar.

 

Fotbal na Facebooku

Autor: