K odhalení penisu temného rytíře došlo v novém komiksu Batman: Damned. Ten vydalo komiksové vydavatelství DC Comics pod novou značkou DC Black Label, která se zaměřuje na tvorbu pro dospělejší publikum s obsahem nevhodným pro děti.

Prvním dílem, které pod DC Black Labelem vyšlo, je právě Batman: Damned. A ihned po svém vydání způsobilo patřičný poprask. Proč? To už víte z titulku. Batman v něm totiž odhalí svého bimbase. Co se stalo, že se tvůrci rozhodli odhalit jeho chloubu?

Kreslíř Lee Bermejo a komiksový spisovatel Brian Azzarello přivedli temného rytíře opět jednou do Batjeskyně – jeho tajného úkrytu. Tam přijel poté, co byl pobodán v gothamské uličce a následně se probral v bytě Johna Constantina. Po zraněních však nebylo záhadně ani stopy.

Navíc zjišťuje, že byl zabit Joker a ve své vlastní hlavě slyší divné hlasy. Po příjezdu do Batjeskyně se proto nechá nahý oskenovat počítačem, zda nemá někde stopy po zraněních. A kromě své vycvičené muskulatury ukáže i zadek a bimbase. Co jsme se o pyji netopýřího muže dozvěděli?

Je to rozhodně „grower not shower" – tedy muž s penisem, kterému se po erekci o mnoho zvětší. Navíc je jeho úd široký již v klidovém stavu. Jako většina Američanů je také obřezaný, což se nemusí všem líbit, ale všichni víme, že muži s obřízkou mají delší výdrž (a menší prožitek ze sexu).

Batmanův penis způsobil samozřejmě velký poprask. V DC Comics pak vzali hned zpátečky. V digitální verzi Batman: Damned je už penis cenzurovaný. A jak informoval Hollywood Reporter, všechny dotisky budou cenzurované taktéž. Batmanův pindík už asi jen tak znovu neuvidíme. Fňuk.

Vše o Batmanovi přehledně na Blesk.cz

Pozor, v galerii je nepřekvapivě k vidění Batmanův pindík!

Fotogalerie
20 fotografií