ONLINE CHAT
Jsem vdaná, on ženatý. Máme vztah založený jen na sexu.Oba máme za sebou každý více než 20 let manželství. Úžasně mě to nabíjí energií a o to víc se věnuji rodině.Jsem normální pokud náš vztah založený jen na sexu nepovažuji za nevěru?(Baronka z Kratihájů)
Foto
Otázka hodná baronky! Velmi jste mě potěšila, že si takovým příjemným způsobem udržujete manželství i rodinu! Mluvím teď jistě k ženě s modrou krví, která ví, že v tomto případě se do sexu nesmí přidávat emoce! A paní baronko, pusu na zámek hlavně před služebnictvem..!
Dobrý den, je mi 24 let a zatím jsem neměla jiný než klitoriální orgasmus...nedokážu se při sexu udělat aniž bych si nepomáhala, myslíte že je se mnou něco v nepořádku? Jak dosáhnout "normálního orgasmu" (verča)
Foto
Milá Verčo, když mně bylo jako Vám, tak jsem jednou v intimní chvíli na otázku: „Už si byla?“ Odpověděla: „ Kde?“ A myslím si, že jsem v pořádku .
Co dělat, když je to nuda? Po čase to zevšední. Prádýlko, hry na sestřičky, biče, experimenty venku, pomůcky, všechno máme za sebou. Co teď? V žádném případě nejdeme do trojky, ale jak věčně uržet ve vztahu vášeň a chtíč? Jak na to? Můžou radit i lidi v diskuzi pod poradnou, že jo :D(tajné)
Foto
Obávám se, že jste tak daleko, že do toho musí vstoupit někdo třetí, možná i čtvrtý. A nebo i pátý? :-)
Milá Jitko,poradte prosím.Již několik let jsem neštastně zamilovaná do chlapa,který mě sice nechce,přesto mi neustále dává jakousi naději. Snažím se mu vyhýbat,jde to však těžko,nebot jsme skoro sousedé a do práce jezdíme stejným spojem.Hraje si semnou jako kočka s myší,jen nechápu proč to vlastně dělá.Děkuji Hanka(Hanka)
Foto
Milá Hanko, bože to znám!!! A že si říkáte furt, proč to dělá. Já Vám odpovím. Protože mu to dělá dobře, protože z Vás saje energii jako vampýr, protože si nevěří a na Vás si hojí své mindráky. Chtěla byste být s takovým člověkem? Běžte na regresi a nezapomeňte na recesi.
Manžel nemá takový sexuální chtíč jako já, co dělat? Jak na něj? Mám ho ráda, ale často mám v sobě nervozitu a cítím se taková zanedbaná s oblasti sexu. (Kamila)
Foto
Milá Kamilo, zkuste mu dávat k jídlu pořád menší a menší porce. Když něco namítne, tak mu řekněte, když půst, tak půst! 
Poznala jsem muže před dvěma lety. Je ženatý a já vdaná. Toužíme po sobě, ale přesto se se mnou bojí mít sex. Proč?(Jana .)
Foto
Milá Jano, já tedy zírám, že takový chlapi ještě existujou. Skoro se mi tomu nechce věřit. Ale umím si představit, jak velkou chuť máte to zrealizovat…Ach jo, ale nechte to tak.
Jituško dobrý den vám přeji. Je mi 33 let, našel si mne mladý muž, který moc sexu nezažil. Jen asi třikrát. Chtěla bych se zeptat, co dělat, aby se nestyděl, a jak prodloužit milování, než dojde k erekci(Janajka)
Foto
Milá Janajko, když už jste se takhle nechala zajíčkem lapit, tak ho asi budete muset opít. Ale jenom lehce nebo radši středně. Hodně štěstí.
Nejsem vdaná, on je ženatý. Měli jsme spolu vztah založený jen na sexu. Vydržel šest let, pak jsem jej ukončila. Nešlo ignorovat to, jak mu vše vyhovuje – mít dvě a jeho nerozhodnost. Očekávala jsem od vztahu další metu, třeba aby byl se mnou. Jsem špatná, když jsem s ním vyrazila dveře? (Anna Sándorová)
Foto
Aničko! Vy nejen, že nejste špatná, ale jste moc šikovná! Buďte na sebe pyšná, utrápila byste se!
Dobrý den, Jitko. Jsem ženatý, ale v sexu neuspokojený. Nechci být ženě nevěrný, a proto denně masturbuji. V mém věku 46 let si říkám, že toto není normální. Přes řadu pokusů náš sexuální život nefunguje. Poraďte mi prosím. (Leopold)
Foto
Leopolde, co takhle zkusit metodu „SNNOB“ podle „Slečny Abigail“? S-polečně se rozhodněte pro změnu. N-ekritizujte. N-aslouchejte partnerovi. O-jednejte si pizzu. Budete-li na pochybách, navštivte poradnu.
Jak nejlíp rukou uspokojit kluka? Rychle, pomalu, střídat, nestřídat tempo. Díkec!(Monika)
Foto
Všechno střídat, všechno, co jste jmenovala, a nebojte se klidně zeptat, v jakých intervalech. To totiž závisí kus od kusu.
Mám přítele, jsem s ním 3 roky a za tu dobu se mnou spal jen 2x. Když s ním chci mít sex, tak mě odmítne, že na to musí mít chuť. Nevím, co s tím. (Veronika)
Foto
Milá Veroniko, neprodlužujte si svůj sexuální půst a řešte to. Rozchod, milenec, nevím. A jestli v tom není ženská, tak je v tom určitě chlap.
Ráda bych znala váš názor na to, zda ženatý muž, který není spokojen, je schopný udělat ten zásadní krok a odejít, díky Koblížek(Koblížek)
Foto
Koblížku, řeknu to stručně. Ne!!! Budete to muset udělat vy.
Od kolika smí děti vědět, že existuje sex, penis, vagína. Od patnácti, nebo až od osmnácti?(Anonym)
Foto
O jejich existenci by měly vědět určitě od narození. Jaké je plné využití těchto orgánů, tak s tím by měly být asi seznámení ve věku, kdy přebírají OP.
Jaká je univerzální rada, jak nejlépe uspokojit ženu?(Pavel)
Foto
Pavle, žena má ráda dlouhý a dobrý předkrm. A v opeře nejlépe miluje předehry. A hlavně s ní také mluvte. A když bude s vámi mluvit zase až moc, tak jí zamkněte ústa, klíčky od nového vozu. Jak prosté.
Může se provozovat anální sex? Slyšela jsem, že je to zdraví škodlivé.(Alena)
Foto
Alenko, nezdravý je bůček. A někteří jsou odkázáni pouze na tenhle způsob. Ale musíte předtím projít dokonalou hygienou. Ideální je, když si oba předtím dojdou na kolonoskopii J.