Ačkoliv stále není jasné, zda se vévodům ze Sussexu narodí chlapeček, nebo holčička, a jak mladšího sourozence malého Archieho (1) pojmenují, nastávající dvojnásobní rodiče to již údajně vědí. „Jsem si jistá, že ani jeden z nich necítí povinnost použít jakékoliv ze ‚standardních‘ královských jmen. A také jsem si jistá, že znají pohlaví potomka, neboť je to v LA běžná praktika,“ vysvětlila královská biografka Ingrid Sewardová listu Daily Mail.

Video: Meghan Markleová vs. Kate Middletonová: Jaký je mezi nimi rozdíl? 

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markleová vs. Kate Middletonová: Jaký je mezi nimi rozdíl? HarpersBazaar

Spisovatelka se domnívá, že vévodové vyberou viktoriánské jméno. „Pro kluka by mohli vybrat Red, což je Redmond, Blue nebo Grey. U holčičího jména by se mohli inspirovat u květin – Daisy, Primrose, Violet nebo Ivy (Sedmikráska, Prvosenka, Fialka, Břečťan – pozn. red). Nedomnívám se, že půjdou ve šlépějích Gwyneth Paltrowové a dítě pojmenují po ovoci,“ doplnila svůj názor. Fanoušci zatím můžou stále hádat a svůj trefný odhad zpeněžit. Sázkové kanceláře vypsaly na pohlaví i jméno potomka kurzy.

Největší sázková kancelář v Británii LadBrokes favorizuje kurzem 4:1 jména Alfie pro chlapečka a Alexandra v případě holčičky. Na nástěnce se pod ně jako další vysoce pravděpodobné možnosti řadí, byť v rozporu s tvrzením Sewardové, Charlie/Charles s kurzem 5:1, Elizabeth a Philip po Harryho prarodičích s kurzem 6:1 nebo Diana v kurzu 10:1. Na předních příčkách se paradoxně vyjímá i jméno Thomas po Meghanině otci, se kterým se vévodkyně více než tři roky nebaví.

VIDEO: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

Fotogalerie
83 fotografií