Na svátek zamilovaných vévodové ze Sussexu prostřednictvím černobílé fotografie na instagramu odtajnili nadcházející příchod druhého královského potomka. Ve stínu rozvětveného stromu zvěčnil bosé a rozesmáté manžele jejich dlouholetý přítel a fotograf Misan Harriman.

„Meg, na vaší svatbě jsem byl svědkem začátku vašeho příběhu lásky a jsem poctěn, že můžu zdokumentovat, jak pokračuje,“ napsal ke snímku. Těhotenství později potvrdil mluvčí páru.

Video: 50 věcí v životě princezny Diany, které nás fascinují dodnes

Video
Video se připravuje ...

50 věcí v životě princezny Diany, které nás fascinují dodnes. Profimedia

Oznámit brzký příchod dalšího dítěte na Valentýna byl dopředu promyšlený krok, jímž Meghan a Harry vzdali hold zesnulé princezně Dianě. Ve stejný den, jen o 37 let dříve v roce 1984, se zpráva o druhém otěhotnění Lady Di objevila na titulní straně listu The Daily Telegraph.Titulkem „Zářijové dítě pro princeznu“ stvrdili dlouhé měsíce spekulací o jiném stavu Diany, které bylo tehdy 22 let.

Bývalá herečka ze seriálu Kravaťáci těhotenství oznámila čtyři měsíce poté, co se v osobním článku listopadového čísla prestižního listu The New York Times rozepsala o prodělaném potratu v červenci loňského roku.

VIDEO: Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět. Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
79 fotografií