Než se Meghan Markleová stala na krátkou dobu členkou britské monarchie, měla rozjetou nadějnou hereckou kariéru. Otevírání kufříků v americké verzi soutěže Ber, nebo neber jí pomyslně otevřelo dveře k první významnější seriálové roli. Jako Rachel Zaneová působila v seriálu Kravaťáci, dokud jí královna Alžběta II. (94) svými svazujícími protokoly a pravidly nezatnula tipec.

Po šokujícím Megxitu se vévodkyně ze Sussexu mohla znovu nadechnout a dostala příležitost začít tam, kde skončila. Do hraní se sice stále nepustila, s Harrym se však upsali streamovacímu gigantu Netflixu, pro nějž budou tvořit materiály.

Video: Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět Petr Macek, Aleš Brunclík

Na svou roli asistentky právnické firmy dodnes nezapomněla, a i když se k ní již nemůže vrátit (show předloni skončila), nenápadně, leč velmi přesvědčivě ji napodobila v jednom z posledních videohovorů. Záznam není k mání, instagramový profil organizace ale naštěstí sdílel obrázek, na kterém se do kamery smějí oba vévodové.

Při přiblížení dvojice si lze povšimnout, že Meghan má rozcuchané vlasy a rozepnutou modrou blůzku, stejně jako její postava v několika pamětihodných scénách. Pohotovým fanouškům se pro porovnání podařilo najít scénu z roku 2010. I po 11 letech od odvysílání vypadá vévodkyně stále stejně svůdně.

VIDEO: Meghan Markleová vs. Kate Middletonová: Jaký je mezi nimi rozdíl? 

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl? HarpersBazaar

Fotogalerie
63 fotografií