Svatba dcery Karla Habsbursko-Lotrinského, vnuka posledního rakouského císaře a českého krále Karla I., byla ovlivněna současnou situací kolem koronaviru. Eleonora a Jérôme původně plánovali mnohem větší, jejich postavení odpovídající slavnost se spoustou hostů, nakonec se ale museli uskromnit k občanskému sňatku v obecním úřadu bez průvodu, famfár a tisíců přihlížejících diváků.

VIDEO: Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti 

Video
Video se připravuje ...

Gregorová se zbavuje majetku po Brzobohatém! A problémy Witowské v televizi kvůli známosti. Bára Horáková, Lukáš Červený

O velkolepou svatbu, jakou si arcivévodkyně vysnila, zbytek rozrostlé rodiny ani fanoušci královské rodiny přesto nepřijdou. Druhá oslava jejich manželství by podle generálního tajemníka Richarda Kloucka, který o sezdání monarchů informoval na své facebookové stránce, měla proběhnout, jakmile se situace kolem koronaviru uklidní a bezpečnostní opatření poleví.

Eleonora a Jérôme se poznali v roce 2017 na palubě letadla letícího z Londýna do francouzského města Nice. Zasnoubili se loni v dubnu. Dcera Karla Habsbursko-Lotrinského se živí jako modelka a na kontě má mnoho významných kampaní pro přední módní i kosmetické značky. D'Ambrosio je automobilový závodník, v roce 2011 jezdil ve Formuli 1, dnes jezdí za belgickou Formuli E. Pro Jerôma to bude už druhé manželství. V roce 2013 si vzal americko-chilskou modelku Natalii Siffermanovou. Rozvedli se po dvou letech.

VIDEO: Witowská po boku nového muže. Kdo ji opět rozesmál? A Leichtové domácí porod budí emoce

Video
Video se připravuje ...

Witowská po boku nového muže. Kdo ji opět rozesmál? A Leichtové domácí porod budí emoce. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
13 fotografií