Meghan Markleová a princ Harry, kteří se v současné době připravují na příchod jejich prvního potomka, byli varováni vztahovými experty, že by se na veřejnosti měli zdržet vzájemných projevů náklonnosti. Na Meghan by to totiž podle nich mohlo mít negativní dopad.

Například vztahová poradkyně Sheela Mackintosh-Stewartová si myslí, že by její náklonnost k Harrymu na veřejnosti mohla zastínit její charitativní činnost.

„Staromódní britská pokora není zrovna silnou stránkou Meghan, a navíc finanční reporty o jejím rozhazování vystrašily veřejnost. Tento mediální obraz trošku upozaďuje její charitativní činnost,“ řekla britskému serveru Express.

„Například, starší členové královské rodiny se nikdy nedrží za ruce po dobu svých oficiálních návštěv, je to tradice, kterou Harry s Meghan porušují, což spoustě lidem vadí,“ pokračovala vztahová expertka. 

„V jejich případě by bylo rozumné, aby omezili držení za ruce na minimum. Méně je někdy více,“ dodala Mackintosh-Stewartová.

Mnozí fanoušci královské rodiny ale její názor nesdílejí. Že si Harry s Meghan projevují city na veřejnosti, berou spíše jako závan čerstvého vzduchu do královské rodiny.

„Taje mi srdce, když vidím, jak zamilovaní Harry s Meghan jsou a neustále se drží za ruce. Je to tak roztomilé,“ píše v diskuzi na internetu jeden fanoušek.

„Je mi 46, jsem vdaná 17 let a stále se s manželem držíme za ruce. Možná i to je důvod, proč si Harry vybral právě Meghan, protože umí dát lásku najevo. Ne jak někteří Britové,“ vyjadřuje svůj nesouhlas s expertkou na vztahy další uživatelka.

 VIDEO: Harryho Meghan je těhotná: Bříško si pořád kryje! Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Harryho Meghan je těhotná: Bříško si pořád kryje! Podívejte se na video! Reuters

Fotogalerie
94 fotografií