Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jak mulatka k princi přišla? Příběh Meghan Markle, která ulovila Harryho

/
  • Příběh Meghan Markle, která se už v sobotu přivdá do britské královské rodiny.
    16. května 2018 ● 11:18

    Časy se mění, a tak se následník britského trůnu může oženit s neurozenou a už jednou rozvedenou mulatkou. Kdo vlastně je bývalá americká herečka Meghan Markle (36), která si už v sobotu vezme prince Harryho (33)?

  • 1.

    Dětství

    Rasismus zná odmala.
    Autor: Profimedia.cz, Reuters

    Narodila se a vyrostla v Los Angeles, kde se kvůli smíšenému původu prý často setkávala s rasistickými narážkami. Její rodiče se rozvedli, když bylo Meghan 6 let, dodnes spolu však dobře vycházejí. Chodila do katolické dívčí školy, později vystudovala umění na Severozápadní univerzitě. Po vysoké škole pracovala pro americkou ambasádu v Buenos Aires.

    SLEDUJTE ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY I MÓDNÍ POLICIÍ! V SOBOTU OD 11 HODIN NA BLESK.CZ

  • 2.

    Kariéra

    V seriálu Kravaťáci měla i scény plné sexu.
    Autor: Profimedia.cz, Reuters

    K herectví tíhla už na základní škole, později na sebe nejvíc upozornila rolí právničky Rachel Zane v seriálu Kravaťáci (Suits). Na velkou filmovou úlohu čekala marně, nejznámějším snímkem, v němž ale měla jen pár »štěků«, zůstanou Šéfové na zabití (2011). Po zásnubách herectví musela opustit. „Něčeho jsem v tom oboru dosáhla, můžu být hrdá na práci, kterou jsem odvedla,“ prohlásila.

  • 3.

    První manžel

    První manžel
    Autor: Profimedia.cz, Reuters

    V roce 2011, když začala natáčet Kravaťáky, se z Kalifornie odstěhovala do Toronta. V té době už 7 let chodila s úspěšným filmovým producentem Trevorem Engelsonem (41), jehož si právě v roce 2011 vzala. Ale už 23 měsíců poté, co si na Jamajce řekli ano, se rozvedli. Poté prý měla blízko ke kanadskému hokejistovi Michaelu Del Zottovi (27, Vancouver Canucks), s Harrym randí od června 2016.

  • 4.

    Seznámení

    Violet von Westenholz
    Autor: Profimedia.cz, Reuters

    Za lásku vděčí kamarádce Violet von Westenholz. Ta se s Harrym zná díky jejich otcům od dětství, s Meghan se seznámila při práci pro značku Ralph Lauren a dohodla jim rande naslepo v Londýně. Padli si do noty a už v létě 2016 odjeli na dovolenou do africké Botswany. O ruku ji Harry požádal loni v listopadu – poklekl doma (v Nottingham Cottage v Kensingtonském paláci), zatímco Meghan pekla kuře.

  • 5.

    Rodina

    S matkou v roce 2015
    Autor: Profimedia.cz, Reuters

    Když se její rodiče rozvedli, vyrůstala Meghan s mámou, instruktorkou jógy Dorií Ragland (61). Táta Thomas Markle (73), díky jehož předchozímu vztahu má Meghan dva sourozence Samanthu Grant (53) a Thomase Marklea ml. (51), se uchýlil do Mexika. Samantha od roku 2008 trpí roztroušenou sklerózou, Thomas se zase rád napije, a dokonce byl zatčen za to, že v opilosti vytáhl zbraň na svou partnerku. Meghan s nimi moc dobře nevychází.

    Co jste o ní nevěděli

    Skutečné jméno zní Rachel Meghan Markle, první jméno však nepoužívá.

    K jejím nejlepším kámoškám patří tenistka Serena Williams, má být i na svatbě.

    Je velkou fanynkou indie rocku a kapely Crystal Fighters.

    Fotogalerie
    11 fotografií

    Video: Meghan Markle vs. Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl?

    Video
    Video se připravuje ...

    Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl? HarpersBazaar

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 7

macom: Marklová je bestie. Své těhotenství oznámila v den svatby princezny Eugenie. Dál už udělala neskutečné zlo celé královské rodině. To je práce pošahaného Harryho.

(11. 03. 2019 18:24)

sores: Už bude stará i na děcko. Jen nechápu že to babka královna dovolila, takovou ženskou do rodiny.

(17. 05. 2018 17:20)

mandat: Rozhodne spolu nezestarnou, to bylo i u Charlese a Diany.Vzal si hloupe stvoreni a pak za dva roky zjistil, ze to nefunguje.Harry se bude divit, bere si starsi a rozvedenou, vypocitavou zlatokopku.

(17. 05. 2018 15:42)

Jardah775: Tak zrzavé princátko bylo vždy trochu extravagantní, alkholicko drogové dýchánky, trošku toho hajlování v košilce s hákovým křížem a tohle je jen další úlet. Do roka a do dne mu Meghan zahne!!!

(16. 05. 2018 11:52)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy