Jak už jsme na Blesk.cz informovali, na večeři do restaurace hotelu Embassy vyrazil včera v doprovodu ředitele festivalu Jiřího Bartošky (68). Tam pro ně bylo uzavřeno celé jedno patro. „Chceme na večeři doladit detaily programu,“ nechal se slyšet festivalový prezident Bartoška. A je celkem pochopitelné, že program pánové neladili s prázdnými žaludky.

Večeře se kromě Bartošky a Gera účastnil také Marek Eben a další lidé. A zajímá vás, co si dal Richard? Nic zvláštního. Předkrm vynechal a objednal si filet z candáta s grilovanou zeleninou (cena 375 Kč), jako dezert zvolil teplý čokoládový dortík s omáčkou z tmavé a bílé čokolády (185 Kč). Celý večer popíjel zelený čaj, vodu a dal si jedinou sklenku bílého vína.

Podtrženo sečteno, účet hlavní hvězdy festivalu byl i s nápoji zhruba za 800 Kč, což v tak luxusní restauraci opravdu není mnoho.