Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ina T.: Verešová, Hanychová a spol. jako královny laciné erotiky až obscénnosti budiž valentýnským varováním

/
  • Ina T. radí, co rozhodně NE na Valentýna
    8. února 2021 ● 05:15

    Pro někoho komercí a levným patosem zavánějící svátek, pro jiné možnost projevit si láskyplnou náklonnost. Klišé představa valentýnského outfitu se pohybuje od krajek až po rudý satén a v obecných měřítcích má být žena na svátek lásky především sexy. 

    Není třeba zdůrazňovat, nakolik je linie mezi smyslností a vulgaritou tenká, a že balancovat na ní s grácií umí málokdo. Příliš odhalující, erotično navozující outfit může být nechtěným trapasem, který potkává i známé celebrity. Překvapivé množství z nich si pak na obscénností zavánějících modelech postavilo celou kariéru. Přehled těch, jež soudností neoplývají a v míře odhalení těla pravidelně chybují, je výstražným varováním a ukázkou, jak sexy rafinovanost vypadat nemá.

  • 1.

    Michaela Nosková - Demonstrace vnad 5

    Ať už to bylo dílem přítomných fotografů s blesky, nebo záměr v módě nepoučitelné Noskové, top z umělého vlákna zcela odhalil její, sevřením pevné látky zdeformované poprsí. Od pasu nabíraná lesklá sukně s nehodícím se páskem a transparentním vrškem je polyesterovým bizárem, který svou nositelku zradil na všech frontách. A pokud to měl být pokus o lákavé erotično, Nosková nejen že nezasáhla cíl, ale mířila zcela opačným směrem. 

  • 2.

    Dominika Myslivcová - Tady rafinovanost nehledejte 4

    Oproti ženám s přirozenou sofistikovaností, která vyzní, i kdyby oblékly pytel od brambor, má Myslivcová dar zcela opačný. Sebedražší outfit dokáže svojí osobností shodit na úroveň stánkového prodeje. Čemuž odpovídá i rudý, kovovým řetízkem zdobený komplet saka a kalhot cigaretového střihu. Ňadra prezentující top odhaluje i neumětelskou snahu nositelky zbavit se dlouhých úvazů, které nešikovně zastrčila přímo do výstřihu. Zbytečná vulgarita je pak jakousi esencí, jíž přidává do všech outfitů.

  • 3.

    Andrea Verešová - Syn v roli kameramana 4

    Transparentní bílé šaty z materiálu prozrazující detaily těla, hluboký výstřih, vysoko střižené rozparky a podpatky oblékla na opening vodního parku. Rodinná atrakce, kam sama dorazila s dětmi, zasluhuje pohodový, situaci odpovídající model bez podpatků. Tělo a jeho nahota jsou však pro Verešovou od začátku kariéry nástrojem zvyšujícím osobní popularitu. Nehledě na skutečnost, jak tato úporná snaha, podléhající spotřební lhůtě musí být frustrující a náročná pro celou rodinu. Fotka je nakonec odpovídajícím a trochu smutným mementem zatvrzelé snahy o sexy look ženy, která vše kolem sebe vystavěla jen na svém zevnějšku. 

  • 4.

    Agáta Hanychová - Roky absentující soudnost 5

    Mini koženková sukénka s páskem, spandexové síťované punčochy, holé břicho vystavující triko stažené na uzel a do půli stehen vytažené kozačky. Agáta uvízla v módních trendech svého mládí. Ty nejen že trapně licitují tehdejší styl Paris Hilton, ale jsou vždy jen lacinou náhražkou, jež nebere ohled na věk. U Agáty je exhibice nulové soudnosti roky zažitým koloritem, který ji ovšem, stejně jako dalším zmíněným dámám, přihrál vytouženou pozornost.

  • 5.

    Nela Slováková - V legínách do společnosti? 5

    Spolehlivého parťáka v brázdě nevkusu může Agáta najít i v “podnikatelce“ Nele. U níž je každé hodnocení outfitu čirým masochismem. Nela si navíc po kontroverzním prodeji roušek opět zavařila, a to šitím produktů z neautentické látky značky Louis Vuitton. Jednobarevný elastanový komplet legín s pod prsy končícím topem z ramen prezentuje její opálení a je příkladem, kterak nikdy nevyjít z domu. Instagramové fotky možná tyto levné komplety z asijských stránek unesou, realita společenské události však nikoliv. 

  • 6.

    Taťána Makarenko - Odhalený rozkrok v hlavní roli 5

    I dlouhá večerní róba, jakkoliv se očekává, že bude ztělesněním elegance, může být lascivním přešlapem ve chvíli, kdy dává na odiv nahotu nositelky. Šaty s obojkem kolem krku a extrémním, do pasu vysokým rozparkem oplývají nedokonalým střihem i diletantní krejčovinou. Korzet stlačující umělé vnady i střih sukně odhalující rozkrok jsou vkus zabíjející kombinací. Jako ředitelka a současně hlavní tvář Miss ČR pak svým nevkusem a snahou být sexy odpovídá na dotaz, proč již nemá soutěž tak prestižní postavení, jako tomu bývalo dříve. 

  • 7.

    Sharlota - Odvaha jí nechybí, koncept pokulhává 4

    Extravaganci i provokativnost outfitů si vykládá po svém, ale i tentokrát chybí jasnější koncept a přebývá laciné vyznění. Tepláky do gumy i kostkované košile k Sharlotě stylově sedí, stejně jako tmavá kapitánka a tenisky. Avšak síťovaný crop top s prsy mačkajícími se v zjevně velikostně malé podprsence, jež má dosáhnout dojmu umělých vnad, děsí. Stejně jako plastový nýtovaný pásek, který je v pase zcela bezprizorní.

  • 8.

    Eva Feuereislová - Laciná gesta za hranou 5!

    Extra krátký saténový župan místo šatů, zato s transparentním prádlem, ve které kolemjdoucím servírovala své silikonové vnady. Síťované punčochy a vysoké kozačky už jen dokreslují obscénní podívanou. Do céčkové kategorie celebrit patřící Feuereislová, exhibující na společenských akcích s cílem dostat se do hledáčku fotografů, je jako zdvižený varující prst, kterak jako žena nechcete skončit.

  • 9.

    Andrea Pomeje - Prádlové body nechat na doma 5

    Ač je trend vykukujícího prádla značně přežitý, dá se rafinovaně využitý akcent jako součást outfitu tolerovat. Použití ryze prádlového body místo topu, je však od sofistikovanosti vzdáleno na hony stejně, jako má jeho nositelka daleko ke kultivovanosti. Krajkový komplet v tomto provedení na společenskou akci nepatří, nekoná-li se v klubu s vertikálně uchycenými chromovanými tyčemi. 

  • 10.

    Kristýna Kubíčková - Rádoby sexy zmar 4

    Mezi modelkami unisono oblíbený střih hlubokého výstřihu i vysokého, stehna v kozačkách obnažujícího rozparku využívá i Kubíčková. Ordinérní volba invencí ani vkusem neoplývá a je pouhou výkladní skříní tělesných kladů prezentovaných se sexy výrazem, jež nesmí na fotce chybět. Ani volba materiálu se u jednoduchých zavinovacích šatů příliš nepovedla, neb flitry jinak drobné nositelce přidávají opticky značně na objemu. 

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 29

krtek.: chybí tu hodinová sazba a telefonní čísla

(20. 02. 2021 08:35)

cozumel:

(11. 02. 2021 08:25)

cozumel: S Inou souhlasím ve všem, na rozdíl od ixinky. Už Františka kritizovala lacinou Verešku, která se snažila na sebe upoutat pozornost za každou cenu! A ty rádoby celerbritky - Myslivcová, Slováková, a jím podobné blbky - škoda mluvit. V hlavě vygumováno, ale aby na sebe upoutaly pozornost, tak jsou ochotné jít někam i jen ve spodním prádle!

(11. 02. 2021 08:22)

ixinka: Víš jaký je rozdíl mezi tebou, Ino T. a A. Verešovou??? Vereška byla přirozeně krásná už za mlada, jistě, pak si dopomohla ještě prsama, ale ty sis musela nechat přešít půlku obličeje a stejně jí nesaháš ani po kotníky. Ona když si vezme pytel, tak je krásná. A to je hodně frustrující vid?, možná i pro tvou rodinu.

(09. 02. 2021 12:35)

lekno: „Vždyť celý svět se dnes odhaluje!“ - tahle věta mě pobavila. Byla tak ochranársky dojemná. Možná diskutující s nickem nazor : myslel tím - celý jeho svět. Ten, ve kterém se pohybuje. Pak by to sedělo.. Protože věta neplatí pro svět – celou Zem. V islamistické krajině by tahle polonahatá móda žen hladce neprošla, když jejich ženy si zvyknou venku zahalovat snad vše kromě očí. Nechci říct, že jsem za takovou módu – v létě jim musí být moc horko a dusno v těch habitech. No ženy minimálně oděné na veřejnosti by tam skončili zřejmě špatně. Taky jinde v oblastech mimo západní kultury by mohla mít modelka Andrea V. problém na ulici v tom bílém šatě. Nebo Táňa M. v róbě s poodhaleným rozkrokem a další „královny“ z fotogalerie.. Ina T. je dost kritická – ale její články se hodí, když si chce laik pročíst něco nové z oblasti stylingu. Má hodně poznatkú v tomhle oboru. I když vkus si tvoří každý ten svúj a nejlépe je nic nasilu nevnucovat. Souvisí to též s duchovní úrovni člověka..
Ještě něco k looku Agáty. Mně se nikdy nelíbili tyhle síťované punčochy a nedala bych si je, ani kdyby měla 2-metrové nohy. Přijdou mi s vysokýma kozačkama a s minisukni – jako pracovní oblečení pro šlapku. Ale Pretty Woman by se tak nahodila možná i dnes. Nakonec, je to věc každé ženy, jak chce púsobit..

(08. 02. 2021 19:37)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy