Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vánoční módní inspirace hvězd podle Iny T.! Kolotočářský nevkus Lely, nebo sexy Rolins?

/
  • Vánoční módní inspirace hvězd podle Iny T.! Kolotočářský nevkus Lely, nebo sexy Rolins?
    21. prosince 2020 ● 06:00

    Ač se vánoční svátky v kruhu rodinném nesou v neformálním duchu, štědrovečerní setkání u nazdobeného stromku patří spolu s večeří k událostem slavnostním. Není nutné nasadit dress code »Black Tie« jako v britské královské rodině, přesto si dovolím tvrdit, že si štědrovečerní setkání zaslouží při výběru modelu vaše plné nasazení.

  • 1.

    Inspirace na perfektní model

    V Čechách je stále jakýmsi zvykem naředit eleganci svátečního dne pohodlným domácím outfitem. Snad proto, že se událost koná v tak osobním prostředí. Nezapomínejme však, že to, jak si dáme záležet na našem outfitu, odkazuje i na respekt k rodinným tradicím, jednotlivým členům rodiny i k nám samotným. Kultura oblékání u nás sice byla násilně přerušena, ale i pro naše předky byla štědrovečerní večeře speciální událostí, která zasluhovala vytáhnout sváteční oblečení.

     

    Varianty outfitu: Nejsnazší možností se zdají být šaty. Nikoliv mini, lépe v délce nad kolena, případně midi. Vhodná je kombinace stylového topu s kalhotami na puky či sukní. Materiál a střih však musí odpovídat dané příležitosti.

    Barvy: Klasická paleta vánočních odstínů v čele se zlatou, červenou, zelenou, stříbrnou. Hodí se i sněhově bílá a elegantní černá.

    Materiály: Tyl, hedvábí, samet, metalické či brokátové látky, které i jednoduchému střihu propůjčí dojem výjimečnosti.

    Šperky: Vánoce si zaslouží jistou blyštivost, okázalost a osobitý šarm. Kdy jindy vytáhnout ty velké náušnice poseté kameny, koktejlové prsteny, anebo náhrdelník náležící k rodinným šperkům.

    Monika Bagárová je těhotná.
    Autor: instagram.com
  • 2.

    Lela Ceterová: K.O. vkusu, známka 5

    Ještě nedávno byla expřítelkyně, teď je již snoubenka MMA bijce Karlose Vémoly. Lela Ceterová oplývá kolotočářským a na pilu erotiky tlačícím nevkusem, jenž bývá vyhrazen ženám bažícím po snadném zbohatnutí. Střihů zakrývajících jen to nejnutnější se nevzdala ani během těhotenství a ráda je obléká na běžné i slavnostnější příležitosti. Slupka metalických, tělo i umělá prsa vystavujících šatů se výborně hodí do night clubu, kde by si na sebe jistě vydělaly. Pro účely rodinných svátků jsou ovšem bizárem, který mě bude ještě chvíli budit ze spaní.

    Vánoční modely slavných: Lela Ceterová
    Autor: instagram, archiv

  • 3.

    Nikol Švantnerová: Pyžamový pár, známka 3

    Párové oblečení je groteskním hitem sociálních sítí posledních let a můžeme jen hádat, jaký má pro jejich nositele význam. Snad má zaručit vztahovou neodlučitelnost, kdyby na ni jeden z dvojice zapomněl. Alespoň o svátcích jsem ochotna tento kýč v rámci rodinného focení přehlédnout, ačkoliv upřednostňuji stylovou individualitu před instagramovou uniformitou. Ležérní model s tartanovou kostkou zvolila i modelka Nikol Švantnerová s přítelem. Pyžamová móda pro válení u televize, proč ne. Pro štědrovečerní večeři je však jistou známkou rezignace.

    Vánoční modely slavných: Nikol Švantnerová s partnerem
    Autor: instagram, archiv

  • 4.

    Tereza Kerndlová: Oslňující flitrová záře, známka 1

    Koktejlové a barevnými flitry hustě pošité šaty se zvonovými rukávy jsou adekvátním modelem pro vánoční party i rodinnou večeři. Efektní vzor blyštivých pajetek vynahradí jinak jednoduchý střih a strefuje se do speciální jiskřivé atmosféry večera. Zpěvačka Kerndlová ráda staví na sexy image, o čemž svědčí i délka šatů. Ta je ale únosná díky absenci výstřihu, drží tak balanc na hraně sexy uhlazenosti.

    Vánoční modely slavných: Tereza Kerndlová
    Autor: instagram, archiv

  • 5.

    Sharlota: Vánoční pohroma, známka 5

    Lascivní mini šaty z levné imitace sametu, lemované bílou kožešinou, s černým nýtovaným opaskem a pod koleno vyšněrované latexové kozačky. Sexy kostým ve stylu Santovy pomocnice, doplněn o čepici s bambulí, je vánočním hororem, a to snažícím se zaujmout. Ačkoliv je jistá vyzývavost součástí Sharlotiny rappové kariéry, její stylistické úlety mají tak nízkou kvalitu, že jsou ve finále spíše pro smích. K rodinné večeři zvolený obskurní model vyvolává zvednuté obočí i obavu, aby si ze svého idolu nevzali módní příklad i její mladí fanoušci.

    Vánoční modely slavných: Rapperka Sharlota
    Autor: instagram, archiv

  • 6.

    Andrea Verešová: Úder erotiky, známka 3-

    Prodat sexy figuru se známá modelka snaží na společenských akcích i na vánočních fotografiích s rodinou. Do pasu hluboký, krajkou lemovaný výstřih topu s volnými zády pohodlí neskýtal a při večeři i rozbalování dárků ho jistě musela hlídat. Stejně jako vysoký rozparek vínové kožené sukně, která spolu s topem působí lehce nepatřičně. Za mě zbytečný tah na branku prvoplánové svůdnosti. Zato dcera Verešové vykouzlila se zlatými šaty s mašlí dokonalý vánoční model k inspiraci.

    Vánoční modely slavných: Andrea Verešová s partnerem a dětmi
    Autor: instagram, archiv

  • 7.

    Dara Rolins: Efektní transparentnosti, známka 1

    Nepatří sice mezi typické vánoční barvy, ale nelze pominout, že v sobě nese dávku elegance. Černé šaty vybrala ke slavnostní tabuli se svou rodinou i zpěvačka Dara Rolins. Lehká transparentní vrstva tylu s výšivkou a kamínky je umně vypodložena černými šaty na tenká ramínka s výstřihem, které jsou s vrchní částí stylově kompaktní. Průhlednost podtrhuje sex-appeal, ale střih i díky dlouhým rukávům a délce sukně zůstává vkusný a odhaluje zpěvaččiny přednosti jen v náznacích.

    Vánoční modely slavných: Dara Rolins
    Autor: instagram, archiv
    Fotogalerie
    98 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 2

frantacizek: pr.del

(21. 12. 2020 06:29)

frantacizek: v té domácnosti Karlíka dostává každé přísloví koukám na ***..že je někoho lepší šatit než živit atp. Ta Šarlota je rapperka? Takhle nějak podobně chodily za mých teenage let na koncerty běžně rockerky a metalistky. Rytmo dobrou revoluci si udělal!

(21. 12. 2020 06:29)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy