Dámy v luxusních šatech, pánové v drahých oblecích a večírek jedné z nejdražších módních značek světa přímo v Jízdárně Pražského hradu. Větší porci prestiže a luxusu si lze jen těžko představit. Však také pozvánku, na které stálo, že půjde o luxusní večer bezuzdného hodování a tance, nedostal jen tak někdo!

Jinak a víc šik

Jednou z věrných zákaznic je i herečka a bývalá první dáma Dagmar Havlová (70), která také jeden model v černé barvě na večírek vynesla. Ke kabelce zvolila bílý kalhotový kostým a výrazné kovové šperky. Celý model pak dozdobila kokardou neboli růžicí ze stužek, kterou dostali všichni s pozvánkou na večírek.

Překvapila také novým účesem s vlasy sčesanými dozadu a takzvaným mokrým efektem. Vypadala úplně jinak a taky víc šik! Dorazila sice sama, avšak před vchodem už na ni čekala šéfredaktorka české verze módního magazínu Vogue Andrea Běhounková.

 

Video
Video se připravuje ...

Dokonalý Daniela Peštová a Pavol Habera prozradili: Takhle to chodí u nás doma! Markéta Reinischová

Pozor, jedou VIP

O menší pozdvižení se postaral Paľo Habera (61) s manželkou, topmodelkou Danielou Peštovou (52). Na Hrad totiž přijeli dodávkou! Vysoukat se z vysokého auta od nich chtělo sice trochu cviku, ale oba to zvládli s grácií. Půvabná blondýnka zvolila tmavé hedvábné šaty a košili, zpěvák klasický černý oblek. Opět oba dokázali, že patří mezi nejstylovější pár československého showbyznysu.

Luxus miluje

Černá kabelka rozhodně není jediný luxusní kousek od této značky, který Havlová vlastní. Oranžový šátek dostala před dvěma měsíci na oslavě svých 70. narozenin od operního pěvce Štefana Margity (66).

Kabelka jako investice

Drahé kabelky nekupují jen ženy, ale i muži – na doporučení investičních poradců. Jejich limitované edice se totiž na aukcích Sotheby’s nebo Christies prodávají za šestimístné částky. Jednou z takových »investičních« kabelek je i model Birkin, který v roce 1984 navrhl umělecký ředitel Hermès Jean-Louis Dumas pro herečku Jane Birkinovou (76).

Galavečer za 2,6 milionu

Uspořádat galavečer na Hradě není zrovna levná záležitost. Za dvoudenní pronájem Jízdárny – kde se akce ikonické značky Hermès konala – si Správa Pražského hradu naúčtovala 2,6 milionu korun, a to bez daně, jak Blesk zjistil z registru smluv. Z dokumentu také vyplývá, že galavečera se účastnilo přibližně 150 hostů. Není to poprvé, co si Hrad pronajala pro své účely světoznámá značka. V červnu 2019 zde pořádala akci jedna z nejznámějších firem ve světě módy Louis Vuitton. A to rovnou ve Vladislavském sále, který byl pro komerční účely pronajat vůbec poprvé. To se také odrazilo na ceně, která se vyšplhala na 15,5 milionu korun.

Fotogalerie
116 fotografií